Stap voor Stap

Wist je dat ik dochter van een gymleraar ben maar zelf niet zo’n sporty girl was als kind? Guess what. Exact 3 jaar geleden, in september 2019, ben ik begonnen met naar de sportschool te gaan en sindsdien ga ik 3 x per week.

Mijn broer was er enthousiast over, ik was destijds net gescheiden en verhuisd en gestopt met tennissen en ik dacht….why not. Laten we het eens proberen.

En het gaf me zoveel energie en plezier dat ik gelijk begon met 2 x per week en daarna ging het al snel naar 3 x en dat doe ik nu drie jaar later nog steeds.

1 jaar na die start, zag ik het ineens, ik had gewoon spierballen gekregen in m’n bovenarmen. Nou ja, zeg maar spierballetjes’💪 want zoveel stelt het niet voor maar daar gaat het me ook niet om.

Ik sport niet om een so called # fitgirl te worden met mega spierballen.

Maar ik vind het fijn dat ik er zoveel energie van krijg.

En dan zijn die spierballetjes mooi mee genomen.

Durfde ik zelfs in september 2020 bij de fotoshoot van Maaike Bruggeman MBA op de foto met een jumpsuit ‘met zonder mouwen’.

Mouwloos dus en echt allebei je armen in beeld. Durfde ik mooi maar. En ik heb zeker nog geen strakke armen zonder kipfilets maar dat is ook niet perse mijn doel (wel een wens haha). Ik sport omdat ik het leuk vind.

Stapje bij stapje neem ik wat zwaardere gewichten 🏋️ maar ik ben geen Arnold Schwarzenegger en zal dat ook niet worden.

Wil ik ook niet worden, daar gaat het me helemaal niet om. Ik ga me daar ook niet mee vergelijken. Hier ben ik nu trots op. Wat ik stapje voor stapje heb bereikt.

Dat is eigenlijk met alles zo. Wees trots op wat je bereikt hebt met alle kleine of grote stappen die je in je leven neemt. Uiteindelijk kom je steeds een stukje verder. Of het nu in je zakelijke (bijvoorbeeld op LinkedIn) of in je privé leven is.

En stop ermee om je continue te vergelijken met iemand die in jouw ogen alles perfect voor elkaar heeft. Hij of zij is ook ergens gestart.

Je gaat niet ineens van 0 naar 100. 

Dus houd vol, blijf die stapjes zetten en vier je successen.

Wees blij met je resultaat.

Tuurlijk zullen er mensen zijn die lachen om mijn resultaat. Die misschien wel denken: haha die spierbal is toch helemaal niets!

And you know what? I don’t care, ik deel het gewoon op LinkedIn.

Want er zullen ook mensen zijn die denken: hé wat goed zeg, Anoek is trots, wat gaaf dat dit een resultaat is van het sporten en dat ze dit deelt en er zijn dan ook vast mensen die denken…dat wil ik ook, ik ga ook eens een stapje nemen.

En zo help je elkaar weer, motiveer je elkaar en dat is supergaaf.

Call it motivation, call it body positivity, whatever.

Dus …go for it. Take one step 💪

Welk stapje neem jij vandaag?

Ik help ondernemers en mkb-ers bij het inzetten van LinkedIn op een manier die bij hen past zodat zij meer klanten en leads uit LinkedIn halen. Dit doe ik d.m.v. incompanytrainingen en trajecten bij bedrijven, LinkedIn VIP dagen & trajecten (1 op 1) en mijn Online LinkedIn Programma.

Iedere maand geef ik een Masterclass over Top of Mind worden op LinkedIn waar je je gratis voor kunt aanmelden via deze link.

Wil je liever gelijk een inspiratiesessie met mij inplannen dan kan dat direct in mijn agenda via deze link. Leuk je binnenkort te spreken 😊

Stappenplan LinkedIn

Je bent er bijna...

Waar mogen we het stappenplan naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna...

Waar mag ik de bevestiging van je inschrijving naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!