Top of Mind podcast

De Top of Mind Podcast is een podcast voor iedereen die Top of Mind wil worden. Hoe je dat doet en wat je er aan hebt (ik verklap alvast: o.a. meer klanten), vertel ik je hier allemaal. Ook als jij LinkedIn wilt gebruiken op een manier die bij jou als persoon en ondernemer past, is deze podcast een ‘must-listen’.

Zichtbaarheid, Top of Mind worden & LinkedIn zijn de main topics van deze podcast maar daarnaast deel ik ook veel concrete tips met je over ondernemen & mindset in het algemeen en hoe ik dat zelf al ruim 14 jaar doe, die combi privé en business wise.

Anoek Schippers

Ik geloof er in dat iedereen goed zichtbaar kan zijn op LinkedIn en dat het echt niet zo ingewikkeld en moeilijk is. Tijdens de online training neem ik je stap voor stap mee door alle stappen.

Hoe fijn is het als je profiel na het volgen van de training gewoon staat als een huis en je weet wat je kunt doen om op een eenvoudige manier zichtbaarder te worden?

Ik gun het jou ook om (meer) plezier te krijgen in LinkedIn. Het heeft mij al veel gebracht en dat gun ik jou ook. LinkedIn levert mij mooie samenwerkingen, nieuwe connecties en vooral ook nieuwe klanten op. Dat wil jij toch ook?

Stappenplan LinkedIn

Je bent er bijna...

Waar mogen we het stappenplan naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna...

Waar mag ik de bevestiging van je inschrijving naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!