Mijn favorieten

Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

Ik timmer als ondernemer al ruim 15 jaar aan de weg en in die tijd heb ik een aantal favorieten verzameld. Van inspirerende boeken en podcasts, tot handige tools die ik zelf gebruik.

Ik heb ze hier voor je verzameld, zodat jij er je voordeel mee kunt doen.

Sommige links zijn affiliatelinks; als jij iets koopt via mijn affiliatelink ontvang ik daar een kleine beloning voor. Het kost jou niks extra!

Wil je zelf ook geld verdienen door mijn diensten (maar ook de gratis Masterclasses bijvoorbeeld) te promoten binnen jouw netwerk? Meld je dan aan als mijn affiliate!

tools

podcasts

boeken

Tools

Mailblue

In Mailblue verstuur ik mijn weekly mails. Je kunt er mails mee versturen maar ik heb er ook mijn mailfunnels in gemaakt. Bijvoorbeeld als mensen mijn stappenplan downloaden of als zij een dienst bij mij afnemen krijgen zij automatisch mails van mij met een bepaalde tijd er tussen. Mailblue is de Nederlandse variant van Active Campaign en heeft als voordeel dat ze een Nederlandse helpdesk hebben. Je kunt Mailblue nu gratis 14 dagen uitproberen.

plugandpay

Plug&Pay

Alle betaalpagina’s die je op mijn website ziet zijn gemaakt via Plug and Pay. Het is echt heel makkelijk om de templates te gebruiken en je kunt er ook kassakoopjes aan koppelen. Ik vind het ideaal omdat het ook 1 page checkouts zijn en de lay-out er strak uit ziet. Kopers krijgen automatisch een mail met de factuur als pdf erbij na hun betaling. Je kunt ook een eigen affiliate systeem opzetten ermee als je een upgrade kiest (die heb ik ook).

Fineezy

Fineezy

Krijg supersnel grip op je cashflow. De software van Fineezy geeft jou de manier om financieel naar je bedrijf te kijken zodat je weet wat je moet doen om te kunnen groeien staat er op hun website en dat is echt zo.

Ik ben heel blij met deze app van Debbie Boekhout. Ik ben me nu veel bewuster van de omzet die binnenkomt en kijk er elke vrijdag weer naar uit om deze in de tool te zetten.

Elke vrijdag vul ik de app in en dan geeft het dashboard een heel duidelijk overzicht over de uitgaven die er nog aan komen, de verwachte omzet en ook leuk; de tot nu toe behaalde omzet (en het % van mijn jaardoel).

Heel fijn om ook al vooruit te kunnen kijken en te zien welke uitgaven wanneer komen, dan kan ik daar alvast rekening mee houden (en geld voor apart zetten) in plaats van dat de facturen als verrassing komen. Geeft enorm veel duidelijkheid en overzicht!

Knab bank

Knab

Sinds maart 2023 bankier ik zakelijk bij Knab en daar ben ik heel tevreden over. Veel lagere kosten per maand en ik heb nu zelfs verschillende bankrekeningen en spaarrekeningen. Perfect om te combineren met de app Fineezy die ook bij mijn favoriete tools staat.

Knab heeft de Knab vriendendienst. Het komt er kortgezegd op neer dat wij allebei € 25 ontvangen als jij via mij een rekening opent bij Knab.

Wil je dat? Stuur me dan even een berichtje op info@anoekschippers.nl en dan stuur ik jou je persoonlijke code en krijgen wij allebei €25,-!

huddle

Huddle

De Huddle is de online omgeving en community die ik zelf ook gebruik. Alle video lessen over LinkedIn staan hier in en ik heb ook aparte (besloten) groepen voor de verschillende trajecten. Klanten kunnen het online programma op hun pc bekijken maar ook op hun mobiel via de Huddle app. Je kunt de Huddle nu gratis 14 dagen uitproberen.

webinargeek

WebinarGeek

Al sinds april 2020 houd ik al mijn LinkedIn masterclasses in WebinarGeek en daar ben ik heel blij mee. Van te voren krijgt iedereen mailtjes met de juiste link en een reminder kort van te voren (dat kun je allemaal zelf instellen).
Je ziet statistieken na afloop van de masterclass en je ziet ook precies hoeveel aanmeldingen er zijn, hoeveel mensen er live bij waren en hoeveel mensen de replay hebben gekeken, ideaal.
Tijdens de masterclass heb ik ook ingesteld dat er een paar keer een poll in zit om het levendig te houden tijdens de masterclass. Er zijn 2 chats, 1 openbare en 1 privéchat, dat vind ik ook heel handig. Kortom, blij mee!
Het is heel gebruikersvriendelijk en de Nederlandse helpdesk is ook heel fijn.
En ze hebben dus een affiliate programma. Dus als jij Webinargeek zelf gaat gebruiken via mijn affiliatelink en iemand wordt daarna via jouw eigen link ook gebruiker dan krijg jij een affiliatefee 😊

Teamleader

Dit is het crm systeem waar ik mee werk en ik maak hier ook mijn facturen en soms offertes in. Ik maak hier ook gespreksnotities in als ik een gesprek heb met een lead of klant zodat ik het altijd makkelijk kan na lezen.

Ik heb Teamleader gekoppeld aan mijn online boekhouding bij Fixxt (ook een aanrader trouwens).

Je kunt Teamleader nu 14 dagen gratis proberen met mijn link.

canva

Canva

Canva is een online ontwerptool waarmee je simpel en snel de mooiste ontwerpen maakt voor je LinkedIn omslagfoto, je LinkedIn/Instagram feed, je stories, omslag van je podcast, aanbevelingen enzovoort.

Ik heb het Pro account vanwege de extra opties maar je kunt ook een gratis account nemen. Wil je het liever niet zelf doen? Huur dan een grafisch ontwerper in.

Sharepeople

Sharepeople

SharePeople is een netwerk van ondernemers die elkaar een inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid geven. Zonder tussenkomst van een verzekeraar. Ik ben hier sinds 2019 deelnemer van

Als je meedoet, krijgen jij en ik allebei €30 korting in de vorm van 3 maanden gratis deelnamekosten.

Als je mij je naam en mailadres doorgeeft (per mail op info@anoekschippers.nl), geef ik dat door en als jij dan lid wordt, krijgen we allebei die korting 🙂

Podcasts

De Communicatie Podcats

De Communicatie Podcast

In De Communicatie Podcast interviewt Karine van den Noort landelijke sprekers die vertellen hoe je meer impact kan maken en welke communicatietechnieken, tools en vaardigheden je hiervoor nodig hebt.
de top of mind podcast anoek schippers

Mijn eigen Top of Mind podcast 🙂

De Top of Mind Podcast is een podcast voor iedereen die Top of Mind wil worden. Hoe je dat doet en wat je er aan hebt (ik verklap alvast: o.a. meer klanten), vertel ik je hier allemaal. Ook als jij LinkedIn wilt gebruiken op een manier die bij jou als persoon en ondernemer past, is deze podcast een ‘must-listen’.

Zichtbaarheid, Top of Mind worden & LinkedIn zijn de main topics van deze podcast maar daarnaast deel ik ook concrete tips met je over ondernemen & mindset in het algemeen en hoe ik dat zelf al ruim 15 jaar doe, die combi privé en business wise.

Thijs Lindhout Podcast

100% Inspiratie Podcast

Thijs Lindhout gaat op zoek naar het geheim achter geluk & succes. Dit doet hij met een gezonde dosis energie en humor. Wat maakt nu dat sommige mensen de top bereiken in het leven? Hoe kun je je droom realiseren? Hoe kun je succesvol worden door te doen wat je leuk vindt?
Hij interviewt bekende mensen en ontdekt het verhaal achter hun geluk & succes.

Anoek Schippers

Ik geloof er in dat iedereen goed zichtbaar kan zijn op LinkedIn en dat het echt niet zo ingewikkeld en moeilijk is. Tijdens de online training neem ik je stap voor stap mee door alle stappen.

Hoe fijn is het als je profiel na het volgen van de training gewoon staat als een huis en je weet wat je kunt doen om op een eenvoudige manier zichtbaarder te worden?

Ik gun het jou ook om (meer) plezier te krijgen in LinkedIn. Het heeft mij al veel gebracht en dat gun ik jou ook. LinkedIn levert mij mooie samenwerkingen, nieuwe connecties en vooral ook nieuwe klanten op. Dat wil jij toch ook?

Anoek Schippers Favorieten Foto0005
Stappenplan LinkedIn

Je bent er bijna...

Waar mogen we het stappenplan naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna...

Waar mag ik de bevestiging van je inschrijving naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!