Mijn favorieten

Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

Ik timmer als ondernemer al ruim 14 jaar aan de weg en in die tijd heb ik een aantal favorieten verzameld. Van inspirerende boeken en podcasts, tot handige tools die ik zelf gebruik.

Ik heb ze hier voor je verzameld, zodat jij er je voordeel mee kunt doen.

Sommige links zijn affiliatelinks; als jij iets koopt via mijn affiliatelink ontvang ik daar een kleine beloning voor. Het kost jou niks extra!

Wil je zelf ook geld verdienen door mijn diensten (maar ook de gratis Masterclasses bijvoorbeeld) te promoten binnen jouw netwerk? Meld je dan aan als mijn affiliate!

tools

podcasts

boeken

Tools

Mailblue

In Mailblue verstuur ik mijn weekly mails. Je kunt er mails mee versturen maar ik heb er ook mijn mailfunnels in gemaakt. Bijvoorbeeld als mensen mijn stappenplan downloaden of als zij een dienst bij mij afnemen krijgen zij automatisch mails van mij met een bepaalde tijd er tussen. Mailblue is de Nederlandse variant van Active Campaign en heeft als voordeel dat ze een Nederlandse helpdesk hebben. Je kunt Mailblue nu gratis 14 dagen uitproberen.

huddle

Huddle

De Huddle is de online omgeving en community die ik zelf ook gebruik. Alle video lessen over LinkedIn staan hier in en ik heb ook aparte (besloten) groepen voor de verschillende trajecten. Klanten kunnen het online programma op hun pc bekijken maar ook op hun mobiel via de Huddle app. Je kunt de Huddle nu gratis 14 dagen uitproberen.

plugandpay

Plug&Pay

Alle betaalpagina’s die je op mijn website ziet zijn gemaakt via Plug and Pay. Het is echt heel makkelijk om de templates te gebruiken en je kunt er ook kassakoopjes aan koppelen. Ik vind het ideaal omdat het ook 1 page checkouts zijn en de lay-out er strak uit ziet. Kopers krijgen automatisch een mail met de factuur als pdf erbij na hun betaling. Je kunt ook een eigen affiliate systeem opzetten ermee als je een upgrade kiest (die heb ik ook).

Teamleader

Dit is het crm systeem waar ik mee werk en ik maak hier ook mijn facturen en soms offertes in. Ik maak hier ook gespreksnotities in als ik een gesprek heb met een lead of klant zodat ik het altijd makkelijk kan na lezen.

Ik heb Teamleader gekoppeld aan mijn online boekhouding bij Fixxt (ook een aanrader trouwens).

Je kunt Teamleader nu 14 dagen gratis proberen met mijn link.

canva

Canva

Canva is een online ontwerptool waarmee je simpel en snel de mooiste ontwerpen maakt voor je LinkedIn omslagfoto, je LinkedIn/Instagram feed, je stories, omslag van je podcast, aanbevelingen enzovoort.

Ik heb het Pro account vanwege de extra opties maar je kunt ook een gratis account nemen. Wil je het liever niet zelf doen? Huur dan een grafisch ontwerper in.

Sharepeople

Sharepeople

SharePeople is een netwerk van ondernemers die elkaar een inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid geven. Zonder tussenkomst van een verzekeraar. Ik ben hier sinds 2019 deelnemer van

Als je meedoet, krijgen jij en ik allebei €30 korting in de vorm van 3 maanden gratis deelnamekosten.

Als je mij je naam en mailadres doorgeeft (per mail op info@anoekschippers.nl), geef ik dat door en als jij dan lid wordt, krijgen we allebei die korting 🙂

Podcasts

Thijs Lindhout

Thijs Lindhout interviewt iedere week een bekende Nederlander en gaat op zoek naar zijn of haar geheim achter geluk & succes.

Inmiddels zijn er al meer dan 230 podcast interviews van Thijs online.

de top of mind podcast anoek schippers

Mijn eigen Top of Mind podcast natuurlijk 🙂

De Top of Mind Podcast is een podcast voor iedereen die Top of Mind wil worden. Hoe je dat doet en wat je er aan hebt (ik verklap alvast: o.a. meer klanten), vertel ik je hier allemaal. Ook als jij LinkedIn wilt gebruiken op een manier die bij jou als persoon en ondernemer past, is deze podcast een ‘must-listen’.

Zichtbaarheid, Top of Mind worden & LinkedIn zijn de main topics van deze podcast maar daarnaast deel ik ook veel concrete tips met je over ondernemen & mindset in het algemeen en hoe ik dat zelf al ruim 14 jaar doe, die combi privé en business wise.

de psychologie van succes

De psychologie van succes podcast

Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach geven in de Psychologie van Succes Podcast wekelijks antwoord op vragen over persoonlijke ontwikkeling, geluk, groei, stress, mindset, belemmerende gedachten, patronen doorbreken en andere uitdagingen in je leven.

Anoek Schippers

Ik geloof er in dat iedereen goed zichtbaar kan zijn op LinkedIn en dat het echt niet zo ingewikkeld en moeilijk is. Tijdens de online training neem ik je stap voor stap mee door alle stappen.

Hoe fijn is het als je profiel na het volgen van de training gewoon staat als een huis en je weet wat je kunt doen om op een eenvoudige manier zichtbaarder te worden?

Ik gun het jou ook om (meer) plezier te krijgen in LinkedIn. Het heeft mij al veel gebracht en dat gun ik jou ook. LinkedIn levert mij mooie samenwerkingen, nieuwe connecties en vooral ook nieuwe klanten op. Dat wil jij toch ook?

Anoek Schippers Favorieten Foto0005
Stappenplan LinkedIn

Je bent er bijna...

Waar mogen we het stappenplan naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna...

Waar mag ik de bevestiging van je inschrijving naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!