Wat anderen zeggen

Tijdens de Careers Week van Faculty of Economics and Business – University of Groningen heb ik een leuke en leerzame LinkedIn training mogen volgen van Anoek. Ik, als medewerker van de Rijksuniversiteit Groningen, maar ook zeker de studenten hebben hier een aantal zeer waardevolle lessen uit kunnen halen omtrent het doel en de inzet van LinkedIn in de verschillende fases van een carrière. Een van de belangrijkste lessen: iedereen heeft op elk punt in zijn carrière interessante content te bieden, deel en laat jezelf zien!
Naar aanleiding van Anoeks training ben ik direct aan de slag gegaan met mijn LinkedIn profiel en heb daarna dankbaar gebruik gemaakt van Anoeks aanbod om mijn profiel te voorzien van tips. Deze waren erg waardevol en geven me een goede steun in de rug om mezelf op een betere manier zichtbaar te maken op LinkedIn. Dank Anoek!

Anne van der Leij

Rijksuniversiteit Groningen

Ons belangrijkste doel van deze training was om onze collega’s in te laten zien dat ambassadeurschap niet moeilijk te hoeft te zijn. Al pratend hadden mensen nogal wat drempels en bezwaren om met LinkedIn aan de slag te gaan.

Anoek heeft op heel prettige wijze antwoord gegeven op al onze vragen, en laten zien hoe je met een paar eenvoudige stappen je zichtbaarheid kan vergroten online.

Tirza van der Lugt

Nibud

Al jaren was ik van plan om eens een keer wat aan mijn LinkedInpagina te gaan doen. Ik had er wel een, maar die was half ingevuld. Ik deed ook nauwelijks wat met LinkedIn. Stom, want voor een zelfstandige als ik is het juist heel belangrijk dat je je gezicht laat zien, dat je weet wat vakgenoten doen en wie potentiele opdrachtgevers zijn. Ik geef lezingen en presenties over gezond en leuk ouder worden en wil dat veel meer onder de aandacht brengen. Er moest dus wat gebeuren. Ik dacht, ik ga het nu goed doen ook en vraag een LinkedIn-expert om mij te helpen. Via een kennis kreeg ik de naam van Anoek door en heb meteen een VIP-dag bij haar geboekt. Met haar aanwijzingen en tips kon ik mijn LinkedIn pagina compleet maken. Ook liet ze me zien hoe ik LinkedIn zo goed mogelijk kan inzetten. Het effect was verbluffend. Binnen twee weken werd ik al door verschillende mensen benaderd. Zo vond de Nationale Denktank mij om mee te denken over het thema Betekenisvol Ouder Worden en vroeg de gemeente Wassenaar mij voor een lezing. Ik vind het echt ongelooflijk. Anoek heeft mij enthousiast gemaakt voor LinkedIn. Ik vind haar niet alleen heel kundig en ontzettend leuk, ze neemt ook echt tijd voor je. Ook na afloop staat ze open voor vragen en denkt ze met je mee. Ze is een professioneel waar je echt heel veel aan hebt.
Wies Verbeek

Blow.nl

Meer uit LinkedIn halen? Jazeker. Het team waarmee en waarvoor ik werk beter op de kaart zetten. Profielen professionaliseren. Met de Defensie Duikgroep meer zichtbaar zijn. Ja, dat wilde ik. Maar hoe? Ik was al een tijdje via LinkedIn verbonden met Anoek. Met plezier lees ik haar berichten. Een bericht naar haar was dus snel verstuurd. Kan je mij en het team waarmee ik werk helpen met LinkedIn?

Tijdens de jaarlijkse netwerkdag van duikofficieren in de marineclub te Den Helder nam Anoek ons mee in de wereld van LinkedIn. Met als grootste eyeopener; of je doet het goed of je doet het niet. Diverse profielen bleken niet op orde, rommelig en met verouderde informatie. Met humor en energie leerde Anoek ons de basisbeginselen van LinkedIn. Leverde één op één feedback en gaf ons tips en tricks. Persoonlijke profielen zijn sterk verbeterd. Als team hebben we geleerd om samen, pakkende, goede berichten van ons werk bij de Defensie Duikgroep te plaatsen.

Door de masterclass LinkedIn van Anoek halen wij nu veel meer uit LinkedIn. Dank je wel Anoek!

Sander Kool

Koninklijke Marine

Verfrissend om een keer een webinar te kijken waar ook echte concrete tips langs komen waarmee je aan de slag kan! Dankjewel! Ik ga ermee aan de slag, maar mocht ik vastlopen, dan weet ik in ieder al met wie ik contact zoekt 🙂
Marloes Kruter

Mamacoach

De LinkedIn VIP dag met Anoek heeft mij helemaal over de drempel geholpen om actief te worden op LinkedIn. Met hulp van Anoek is mijn profiel een mooi visitekaartje voor mijn bedrijf geworden, en ik heb een manier van posten op LinkedIn gevonden die bij mij past. Voor iedereen die het gevoel heeft iets met LinkedIn te “moeten” maar zelf er niet mee op gang komt, raad ik een VIP dag bij Anoek van harte aan!
Jolien van der Graaff

Groene Hart Mediation

Met Anoek een dag fullfocus werken aan het optimaliseren van je Linkedinprofiel, dat werkt voor mij heel goed. In een dag kan je zoveel doen. Anoek stroomt over van de ideeën en tips hoe je het maximale uit Linkedin kan halen, dat is erg inspirerend. Ze zet je ‘aan’. En de vervolgafspraak voor de puntjes op de i zet je weer even op scherp.

Anoek heeft mij echt geholpen om mijn eigen stijl voor Linkedin naar boven te halen en vorm te geven. Waardoor ik er nu zelfs lol in heb om actief te zijn op Linkedin. Dank daarvoor Anoek!

Sjoukje Bonekamp

Speedcoach.nl

Anoek is een topper! In een VIP-sessie van 2 x 2 uur hebben mijn collega en ik onder leiding van Anoek onze LinkedIn pagina’s een upgrade gegeven. Een upgrade dekt de lading niet, het is eerder een ‘extreme make-over’!
Praktisch, enthousiast, kundig hands-on en heerlijk energiek deelt Anoek al haar kennis. Ik gun iedereen zo’n LinkedIn Boost!
Karin Horsting

Eerbetoon

“Meer met LinkedIn” stond al een tijd op mijn wensen lijst maar ik schoof het altijd naar achter omdat ik niet zo goed wist waar te beginnen. Toen kwam ik in de Masterclass “Top of Mind” bij Anoek terecht en ik had eigenlijk al heel snel door dat Anoek was wat ik nodig had om de goede volgende stap te zetten. Anoek is concreet, heeft geen one-size-fits-all aanpak, is makkelijk om mee te kletsen en geeft je ook veel energie om weer lekker scherp te staan in je bedrijf. 
Daardoor was de VIP-dag eigenlijk ook weer een echte druk op de AAN-knop om ook op andere fronten weer verder te werken aan mijn bedrijf. Heerlijk om nu weer met veel frisse energie door te gaan met de stappen die we tijdens de training hebben uitgestippeld! 
En dat allemaal met een wat mij betreft heel mooi LinkedIn profiel waar ik trots op ben en echt mee uitstraal wat ik ben: een creatieve Interieur Illustrator die ervan houd om saaie muren om te toveren tot gave blikvangers!
Dankjewel, Anoek, het voelt als een goede investering!
Sabine Bronsteijn

BlijFabriek

We hebben een leerzame LinkedIn training van Anoek gehad. Tijdens de training kregen we veel handige en interessante tips om de persoonlijke LinkedIn pagina’s van onze collega’s naar een hoger niveau te tillen. Zo wordt iedereen een echte ambassadeur van onze bedrijven.
Ook hebben we in een aparte (online) sessie adviezen gekregen om met de bedrijfspagina’s aan de gang te gaan en hebben we over een paar weken nog een q&a sessie met alle deelnemers.

Nogmaals bedankt voor de leuke training Anoek! We gaan met de tips aan de slag.

Marleen Arentsen

De Leeuw Groep

LinkedIn was echt een ondergeschoven kindje bij mij helaas. Veel van mijn klanten kwamen onder andere via instagram. Maar toen daar het bereik minder werd realiseerde ik me dat wedden op 1 paard niet handig is. Tiktok is natuurlijk superleuk, maar voor het meer serieuze werk moet je toch op LinkedIn zijn.
Ik wilde een update van mijn profiel en ook weten: wat zet ik daarin en wat niet, zeker omdat ik 2 bedrijven heb.
Ik schakelde Anoek in en met haar online training en door een hele dag samen te werken ben ik nu een stuk wijzer èn ben ik weer helemaal bij met alle nieuwe features. Nu benut ik alle mogelijkheden en doordat we op de VIP dag heel veel samen hebben gedaan, was ik ook in 1x klaar! Heel erg handig en lekker efficiënt!

Marieke van Dulmen

Fotograaf

Ik ben met Anoek gaan samen werken omdat ik inspiratie en vooral zelfvertrouwen miste wat LinkedIn betrof.
Ik voelde me daar altijd te klein of nietszeggend tussen de grote mensen ;-).
Anoek heeft me in een VIP dag op een heel prettige manier ontzettend veel tools gegeven om mee aan de slag te gaan.
Daarnaast hebben we mijn hele profiel nagelopen en aangepast zodat er nu echt iets staat!
Mede door Anoek haar enthousiasme, geduld en prettige manier van haar kennis delen , heb ik me veel meer vertrouwen gekregen om mezelf en mijn bedrijf te laten zien op LinkedIn.
Ik zie nu al mooie resultaten en ben echt heel blij dat ik voor een VIP dag met Anoek ben gegaan!

Samenwerken met Anoek is ontzettend waardevol, een prettige stok achter de deur om daadwerkelijk met je profiel aan de slag te gaan, en ook nog eens erg gezellig!

Aanrader dus

Judith van Nimwegen

OpJeBest

Anoek heeft maar liefst vier incompany LinkedIn trainingen aan ons gegeven. In totaal hebben ruim 50 medewerkers de training gevolgd. Anoek is een prettig persoon in de omgang, weet zich goed te levelen aan de cursisten en zorgt voor een prettige sfeer tijdens de training. Door de Corona pandemie zijn 3 van de 4 trainingen via Teams gegeven. Dit vraagt van zowel de cursisten als Anoek aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Anoek speelde hier erg goed op in. De inhoud van de training werd afgestemd op het niveau van de groep, dit was erg prettig waardoor de cursisten ook echt iets hebben gehad aan de nieuwe informatie. De kennis werd in praktijk gebracht en resultaten werden zichtbaar. Ik beveel Anoek zeker aan. Bedankt Anoek!

Romy Noortman

Bredenoord

De VIPLive coaching van Anoek heeft mij super geholpen om LinkedIn goed neer te zetten.
Ik zat met het probleem dat ik heel erg twijfelde over wat de juiste omschrijving voor mij en mijn bedrijf Leon10 Interieurontwerp op LinkedIn zou zijn: houd ik het persoonlijke en zakelijke gescheiden of juist niet? Ik wist niet wat het beste is op LinkedIn en hoe ik dit op de juiste manier aan kon vliegen. Door de kennis van Anoek in te huren heeft zij mij op een heel praktische wijze door het hele veranderproces op LinkedIn geholpen. Wat opdrachten vooraf, samen een hele dag puzzelen/aanpassen en een online follow up sessie heeft mij een profiel opgeleverd waar ik super blij mee ben. Het grootste verschil is dat ik nu volledig achter mijn profiel sta en daarmee naar buiten durf te treden. Het is nu helder en overzichtelijk wie ik ben en wat ik doe.

Ik raad iedereen aan om Anoek in te huren als je twijfels hebt over je LinkedIn profiel. Haar vrolijke persoonlijkheid gecombineerd met grote kennis van LinkedIn maakt het heel erg de investering waard.

Leontine Broer

Leon10 Interieurontwerp

Ik schreef af en toe wel een bericht op LinkedIn, maar kon hier niet goed een structuur in vinden en ik had eigenlijk ook geen idee wat voor berichten ik zou moeten plaatsen. Wel was ik me ervan bewust dat ik met Kaaskado meer in beeld wilde komen op LinkedIn bij bedrijven en organisaties met mijn relatiegeschenken en kerst(kaas)cadeaus op maat. Ik ken Anoek al een tijd via het Woerdense en wist dat als iemand me kon helpen met mijn LinkedIn profiel, dat zij het was. Na het volgen van de gratis masterclass “Top of Mind” wist ik het zeker. Met Anoek wil ik aan de slag en dan niet via een online cursus, maar 1-op-1. Tijdens de VIP-dag hebben we samen stap voor stap mijn profiel uitgebreid. Heerlijk zo’n dag samen werken en het dan aan het einde van de dag ook echt klaar hebben. Ook heb ik veel ideeën gekregen voor het maken van passende content, waar ik me zelf prettig bij voel en de lezer een goed beeld krijgt van wat ik doe met Kaaskado. Wat ik zo fijn vind bij Anoek, is dat ze je na de VIP-dag niet direct weer los laat, maar na twee weken nog een call inplant om te checken of het allemaal lukt met de to-do lijst die ik van haar had meegekregen. Ze is en blijft betrokken bij haar cursisten. Super, zeker aan te bevelen de VIP-dag.

Astrid Blok

Kaaskado.nl

Onlangs heb ik een LinkedIn-training van Anoek gevolgd. Ik vond het erg nuttig en ik heb veel tips ontvangen voor het optimaliseren van mijn profiel. Ik ben geïnspireerd om meer op mijn LinkedIn te plaatsen. Via de online omgeving kan ik alle informatie na de training nog eens rustig nalezen. Anoek is een een fijne en geduldige trainer die de informatie op een gestructureerde en duidelijke manier kan overbrengen. Bedankt!

Femke Eringa

Aeres Hogeschool Dronten

De online vip sessies bij jou waren zakelijk gezien een enorme doorbraak en vooruitgang op gebied van social media/LI. Ben happy jou te hebben leren kennen. Je frisse en persoonlijke wijze en aanpak staat mij zeer aan. Jouw manier van werken heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen acties die sindsdien aardig zijn veranderd. Mijn optreden in professioneler geworden waardoor ik meer revenue heb. Dank!

René Theeuwen

THEEUWEN marketing plus

Het was fijn en inspirerend en natuurlijk heel leerzaam om met Anoek de ins en outs van LinkedIn door te nemen. Ik wil graag ook via LinkedIn klanten werven voor mijn interieurstyling bedrijf en met de kennis die ik nu heb opgedaan gaat dat vast en zeker lukken. Wat een prettig side effect is van de LinkedIn sessies met Anoek, is dat het mij ook een motivatie-boost heeft gegeven om bezig te zijn met de zakelijke kanten van mijn bedrijf. En om daar ook meer plezier in te hebben.
Kortom, dankjewel Anoek!

Frederike Schüller

Frés Interiors

Ik heb zojuist een VIP traject met Anoek afgerond, nadat ik er tijdenlang tegenaan zat te hikken.
Hoe werkt dit en hoe werkt dat ook alweer op LinkedIn? Toen kwam Anoek toevallig voorbij en dacht ik: meteen de koe maar bij de horens vatten. En daar heb ik geen spijt van. Anoek kan op een hele overzichtelijke en vriendelijke manier heel gericht je LinkedIn profiel verbeteren en uitleggen wat je wel en niet kan doen. Daarvan krijg je een mooi overzicht en nog een zoomsessie erachteraan. Ik vond het allemaal erg prettig en kan Anoek absoluut aanbevelen! Doe er je voordeel mee.

Ellen Copini

Copini Mediation

Het aanpakken van mijn LinkedIn profiel stond al een lange tijd op mijn to-do lijst en Anoek is absoluut de juiste coach om daarbij te helpen. Anoek heeft me ervan overtuigd dat LinkedIn óók geschikt is voor creatieve ondernemers zoals ik.

Tijdens een VIP dag hebben we samen mijn profiel aangevuld en persoonlijk gemaakt, want een zakelijk en onpersoonlijke sfeer past niet bij mij en mijn bedrijf. Authentiek, persoonlijk en detailgericht interieurontwerp, dat is waar Studio NOAH voor staat!

Naast nuttig was de VIP dag ook nog eens ontzettend gezellig! Anoek is warm, denkt heel fijn met je mee en zit vol enthousiasme. Dankjewel voor de begeleiding en het duwtje in de rug Anoek, ik kan LinkedIn vanaf nu veel gerichter inzetten om Studio NOAH te laten groeien.

Noah Lasschuijt

Studio NOAH

Voor deze training was LinkedIn voor mij een verplicht onderdeel voor sollicitaties. Nu zie ik mogelijkheden tot netwerken, op de hoogte blijven van ontwikkelingen en (trotse) ervaringen te delen. Zeker een aanrader.

Anouk Rikken

Aeres Hogeschool Wageningen

LinkedIn is voor Openr een belangrijke plek om met onze primaire doelgroep te communiceren. Er is door de twee Incompany trainingen van Anoek binnen het team veel meer bewustwording gekomen over het belang van LinkedIn. Alle persoonlijke profielen zijn uitgebreid en er wordt nu zowel op de persoonlijke pagina’s als op de bedrijfspagina gepost. Het leuke is: doordat de medewerkers persoonlijk posten, stijgen de company page followers significant!

Elke maandag staat LinkedIn ook op de team agenda. Anoek heeft er voor gezorgd dat we hier actief mee aan de slag blijven op een laagdrempelige manier. No-nonsense, met concrete huiswerkopdrachten en op een prettige manier.

Jan Belon

OpenR

Anoek heeft bij ABN AMRO haar LinkedIn training gegeven. Deze was professioneel en sloot aan bij onze behoefte. Ik zou Anoek aanbevelen!

Michiel van der Toorn

Consultant Learning & Development ABN AMRO Bank

Ben je op dit moment nog niet heel actief op LinkedIn en wil je zichtbaarder worden? Dan is deze Masterclass van Anoek heel fijn om te volgen. Anoek deelt in deze interactieve Masterclass waardevolle tips hoe je Top of Mind wordt en wat je juist niet moet doen. Daarnaast ook een fijne manier om je netwerk uit te breiden, omdat je tijdens de Masterclass jezelf in de chat kan voorstellen.

Mariska Roestenburg

Nederlandse Farmaceutische Zorggroep

Via een stappenplan van Anoek heb ik een start gemaakt met mijn LinkedIn profiel. Het stappenplan met niet 10, maar liefst 11, was eenvoudig te volgen en goed toegelicht met afbeelding. Dankzij haar tips staat mijn basis goed en professioneler op LinkedIn.

Daarnaast houd Anoek nauw persoonlijk contact en reageert ze snel.

Priscilla Nieuwlaats

Interieur by Pris

De VIP dag met Anoek was heel erg waardevol. Mijn profiel is nu een mooi en compleet visitekaartje en die eerste positieve indruk kun je maar één keer maken. Ook heb ik veel inspiratie gekregen voor het maken van waardevolle content. Mijn eerste post na deze dag kreeg gelijk heel veel reacties.

Patricia Kroot

DreamBoost

Een aantal maanden terug besloot ik om mijn LinkedInpagina (die ik al een tijdje had) actiever te gaan gebruiken. Mijn pagina had een update nodig.
Het mocht professioneler, completer en ook persoonlijker. Daarom volgde ik het Boost jouw business op LinkedIn traject bij Anoek.
Anoek neemt uitgebreid de tijd voor de 1 op 1 calls. Ik heb ontzettend veel waardevolle tips & tricks ontvangen die ik direct kon toepassen.
Tijdens het traject ben ik actief op zoek gegaan naar personen op LinkedIn die mij aanspreken. Van iemand die mij inspireert tot een persoon waar ik graag mee zou willen samenwerken.
Mijn eerste samenwerking via LinkedIn is een feit.

Femke Huiberts

Fem Fashion Styling

Onlangs heb ik de LinkedIn VIP-traject gevolgd bij Anoek. Een inspirerende dag met veel waardevolle tips die je direct toepast. Hierdoor heeft mijn LinkedIn pagina in een paar uurtjes tijd een totale make-over gekregen. Het straalt nu precies dát uit waarvoor ik sta en wat mijn diensten zijn. Vrijwel direct na de training bij Anoek kreeg ik verschillende aanvragen die tot mooie opdrachten hebben geleid! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Anoek is enorm gastvrij, gezellig én professioneel. Nogmaals dank Anoek voor de fijne samenwerking!

Esther Bode-Scholte

Esther Scholte Fotografie

Leuk om te vertellen dat ik laatst iemand live heb gespot (en v.v.) die mij een aantal weken geleden een connectieverzoek heeft gestuurd.

En weet je wat ze zei? Dat ze mij is gaan volgen, omdat ik zo’n sterk opvallend en uitgesproken LinkedIn profiel heb. Dat vond ze leuk en daarom stuurde ze een connectieverzoek. En omdat we best wat overlappende connecties hebben.

Dat vind ik een mooie LinkedIn mijlpaal 😉 Dus dank aan je online LinkedIn training 😉

Cecile Reijnders

Cecile Reijnders Illustratie

Anoek heeft bij ons een training gegeven in verlenging van ons Personal Branding plan. In haar training liet zij zien hoe onze medewerkers op de voorgrond kunnen treden op LinkedIn, waarom het belangrijk is en vooral ook hoe het leuk kan zijn! Na deze training zijn deze medewerkers een stuk actiever op LinkedIn, bereiken zij meer mensen en breiden zij actief hun netwerk uit. De samenwerking met Anoek was erg fijn. Zij dacht actief mee hoe de training het beste aangepast kon worden op onze behoeften en is een prettig persoon om mee te praten. Ik raad daarom haar trainingen van harte aan.

Friso Visser

Wortell

Anoek heeft me in een VIP traject super goed en praktisch geholpen om mijn Linkedin profiel nog completer en beter leesbaar te maken. Ze heeft me geholpen met het invullen van het ‘info’ gedeelte, zodat dit precies de lading van mijn profiel dekt. Ze weet super veel over Linkedin en verdiepte zich in wat ik allemaal doe (heb 2 verschillende bedrijven) waardoor mijn profiel nu veel vollediger over komt. Anoek is kundig en bovenal een fijn mens, alleen dat is al een reden om een keer met haar af te spreken! Kan haar diensten van harte aanbevelen.

Maarten Nieuwenhuize

M'n Architect

Een waarschuwing is wel op z’n plaats als je met Anoek gaat samenwerken. Het zou namelijk kunnen zijn dat je profiel gaat sprankelen en dat je posts zelfs viral gaan. Dat overkwam mij!
Ik heb gekozen voor een VIP-dag en we gingen flink aan de slag met mijn profiel en content. Alles werd tiptop in orde gemaakt, en we maakten ook een content-plan voor de komende maanden. Al snel merkte ik resultaat, mijn profiel werd wakker geschud, nieuwe en oude connecties wisten me te vinden en het allerbelangrijkste: Door mijn lat iets te verlagen (perfectionisme!), werd ik consistent en creatief in mijn posts. Binnenkort komt een nieuw product van mij op de markt, en ik zie nu alleen maar mogelijkheden in plaats van beren op de weg. Dankjewel Anoek.

Geertje Algera

Geertje Algera Media

Anoek is een hele fijne, hands-on LinkedIn coach. Ze heeft mij op een heldere, praktische manier geholpen mijn LinkedIn profiel enorm te verbeteren. Dat had ik jaren geleden een keer aangemaakt en er vervolgens eigenlijk niets meer mee gedaan. Ik begrijp nu echt veel beter hoe het werkt en wat je er allemaal mee kan. En dat zie ik gelijk terug in het aantal keren dat mijn profiel bekeken wordt. Het is nu aan mij om het verder uit te breiden en actief te zijn.

Anoek staat altijd voor je klaar en vindt het ook geen probleem om wat extra tijd voor je uit te trekken bij een 1 op 1 call. Ze zit boordevol tips, goede adviezen en denkt altijd met je mee.
Kortom: een aanrader als jouw LinkedIn profiel ook wel een update kan gebruiken!

Susan van Beek

Mocca Interiors

Zelden zulke leuke VIP Sessies gehad als met Anoek. Ze weet vanuit haar praktijkervaring waar ze het over heeft, ze denkt mee, geeft (hele) goede tips. Ik ben fan. Ze is een van de mensen waarvan je de contactgegevens altijd bewaart.

Jo van Gemerde

Ministry of Happy Walls

Linked-In voelde voor mij altijd te zakelijk en kil, niets voor mij dacht ik. Mijn doelgroep zit er wel, maar wordt hier ook gewaardeerd wat ik doe en wat ik schrijf, kan het wel op dit platform? Anoek liet me inzien dat het juist veel potentie heeft en dat ook voor mijn bedrijf er kansen liggen.

Met de VIP dag hebben we samen mijn profiel een flinke update gegeven. Een mooi extra visitekaartje en een goeie start om nu mijn connecties ook juist op de hoogte te brengen.

Anoek is van het aanpakken en staat klaar voor je vragen.

Dankjewel Anoek, super tof om met je samen te werken!

Maud Bogers

Goed gevoed & Goed getraind

Wil je aan de slag met je LinkedIn profiel? Dan kan ik Anoek van harte aanbevelen. Haar enthousiasme, interesse en betrokkenheid bij mij en mijn bedrijf vond ik heel prettig. Ze denkt actief mee en komt met goede ideeën. Mijn eerste klant via een LinkedIn post heb ik al binnen! Een fijn, down to Earth mens om mee te werken! Doen!

Lisette Boevenbrink

4 Styling

Net gestart met mijn eigen bedrijf, Interieur ontwerp & Visual merchandising en had door mijn jarenlange werkervaring daarvoor een leuk netwerk via LinkedIn opgebouwd. Alleen was ik helemaal niet tevreden over de invulling van mijn LinkedIn profiel en wilde ik ook graag klanten gaan werven via LinkedIn en wat post je nu precies en hoe vaak. Met al deze vragen kwam ik via een VIP-sessie bij Anoek terecht. Het Knallend de lente in traject kwam voor mij op het juiste moment. Anoek heeft mij via haar 1 op 1 online VIP calls als een professional door het hele traject begeleid, opdrachten opgegeven en vooral zelf laten nadenken! Ze weet als geen ander de ins en outs binnen LinkedIn. Ik ben heel tevreden over de uiteindelijke invulling. Je kunt veel zien en lezen over wat ik kan betekenen voor een potentiële klant, je ziet voorbeelden van mijn portfolio en van mijn eerdere projecten. Mijn profiel is nu ook mooi in lijn met mijn website! Er zijn al heel veel leuke reacties, bezoeken en connectieverzoeken gekomen nu ik meer post. En heb door mijn posts een nieuwe klant met een mooi interieurproject gekregen. Ik werd benaderd omdat deze klant me al een tijdje volgde via LinkedIn en dus Top of Mind was gebleven. Super blij. Anoek is een absolute aanrader!

Elke Bonnee

Interieur ontwerp & Visual merchandising

Jaaaa een VIP dag met Anoek betekent hard werken aan jouw profiel op LinkedIn. Tips, tops en weetjes om te bouwen aan je imago. Anoek is expert en laagdrempelig als mens. Mijn vragen werden moeiteloos beantwoord en de vraag achter de vraag duidelijk. Ik ben heel blij met mijn profiel en heb hierdoor al mooie trajecten mogen begeleiden.

Marlies Meinesz-Mense

Unblockcoaching

Samen met collega-managers en een aantal enthousiaste LinkedIn-collega’s, hebben we de incompanytraining van Anoek gevolgd. Goed voorbereid op onze communicatiedoelstellingen, gaf zij praktische tips. Niet alleen voor ieders persoonlijke LinkedIn-profiel, maar ook om het bedrijfsprofiel te verfrissen. Bedankt Anoek!

Vivian Broex

ZorgSpectrum

Mijn persoonlijke- en bedrijfsprofiel moesten een update hebben. Ik ben op zoek naar internationale partners, dus mijn info op Linkedin moest op orde zijn. De VIP dag met Anoek was de uitkomst! Anoek heeft bij geholpen met de teksten en de look+feel van beide profielen. Zij kent alle functies binnen het Linkedin profiel. Alles ziet er nu professioneel en duidelijk uit.

Diederik de Gee

VPS HiSpeed

Dankzij Anoek begrijp ik nu veel beter hoe LinkedIn werkt, waar je op moet letten én ziet mijn profiel er veel beter en professioneler uit dan eerst.Ik was best huiverig in het begin om content te plaatsen maar nu doe ik het wel af en toe en heb ik zelfs een content overzicht gemaakt. Daardoor is er veel meer activiteit op mijn profiel. Mijn profiel klopt nu en laat mijn expertstatus zien en geeft een meer compleet beeld van wat ik doe en wie ik ben.Er is nog zeker groei mogelijk maar ik ben al heel tevreden! Anoek is mijn LinkedIn geweten, dan ga ik met mijn profiel aan de slag omdat er een call staat gepland. Anoek was mijn stok achter de deur die ik nog nodig had, alle vertrouwen dat dit nu niet meer hoeft. Bedankt voor de fijne samenwerking Anoek!

Kea Kroeks - de Raaij

Benvalor Advocaten Utrecht

Begin maart heb ik een LinkedIn VIP dag gevolgd bij Anoek. Sinds dien heb ik al zeker drie mooie bestellingen uit LinkedIn gehaald. Het leuke is dat de personen die besteld hebben mij ook volgen op andere kanalen, maar eerder niet inzagen hoe ze donuts ook zakelijk konden inzetten.  Ik ben super blij dat ik de LinkedIn VIP dag heb gevolgd bij Anoek. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Daarnaast is Anoek een super leuke vrouw met veel kennis over LinkedIn. Ze geeft niet alleen tips over hoe LinkedIn werkt, maar heeft ook meegedacht over hoe ik LinkedIn het beste kan inzetten voor mijn bedrijf. Zeker een aanrader als je meer uit LinkedIn wilt halen.

Charlotte van der Linden

Personaliseer je donut

Ik gebruikte al een tijdje LinkedIn en postte er ook best regelmatig iets op. Ik wist echter ook dat ik nog niet alle mogelijkheden gebruikte. Daar wilde ik meer over leren. Daarom ben ik met Anoek aan de slag gegaan. Wat een goed idee! Ze heeft zich verdiept in mij en mijn bedrijf, kijkt wat bij mij past en denkt op basis daarvan actief mee. Hierdoor ben ik nog zichtbaarder geworden, is er meer interactie nav mijn posts en weet ik hoe LinkedIn nog beter kan gebruiken. Ik raad iedereen aan met Anoek te werken want ze weet niet alleen alles van LinkedIn, ze is ook gewoon een heel leuk mens! 😊.

Kitty Leemreize-Willemsen

Qlaver4

Graag wilde ik een professioneler, completer en ook persoonlijker profiel hebben, waarin de rode draad van mijn loopbaan duidelijker zichtbaar zou worden. De LinkedIn VIP sessies hebben hier voor gezorgd. Anoek heeft me op een inspirerende wijze geholpen om mijn profiel naar een next level te brengen.

Rob H.J.H. van Velthoven

Clusterdirecteur HAS Hogeschool

Wil je als  ondernemer meer uit LinkedIn halen? Check dan even de Top of Mind LinkedIn Masterclass van Anoek Schippers. Wat levert het je op? Praktische tips waar je direct mee aan de slag kan. Inspirerende masterclass met laagdrempelige tips om meer klanten, leads, exposure, uitnodigingen, geld, vrijheid etc te krijgen. Een aanrader!

Liset Strijker

Subconscious Impact

Anoek heeft er voor gezorgd dat de medewerkers van HighQ beter in staat zijn om LinkedIn goed te gebruiken. De manier waarop Anoek ons trainde vond ik professioneel, op de mensen gericht en interactief. Wij kunnen Anoek echt aanbevelen bij organisaties die een stap verder willen komen met LinkedIn.

Peter van Herk

HighQ

Ik wilde graag leads en klanten uit LinkedIn halen, maar had geen idee hoe dit aan te pakken. Het ontbrak dus aan een duidelijke strategie. Hier ben ik met Anoek over in gesprek gegaan en heb besloten de VIP dag met haar te doen. We hebben eerst sterk mijn profiel verbeterd samen met mijn bedrijfspagina. Deze zijn nu veel duidelijker en aantrekkelijker voor profielbezoekers, omdat het meteen zichtbaar is wat ik doe, voor wie ik het doe en wat de verwachte resultaten zijn. Daarna hebben we een strategie besproken wat goed voor mij kan werken om leads en klanten aan te trekken op LI. Nog voordat ik de strategie volledig had geimplementeerd had ik binnen een week mijn eerste klant gevonden via LI. De VIP dag had zich dus al binnen één week terugverdiend. Ik was al begonnen met (bijna) dagelijks posten op LI en was eerst een beetje terughoudend over persoonlijke dingen plaatsen op een zakelijk platform. Maar omdat ik zag dat Anoek dit ook deed hebben we dat besproken en ben ik dit ook steeds meer gaan doen. Deze posts werken bijzonder goed! Ik ga dan graag het gesprek aan met iedereen die interactie vertoont op mijn posts. Anoek leert hoe je op die manier Top of Mind wordt en zo zie ik het ook. Relaties opbouwen is LI heel erg geschikt voor en dat doe ik ook graag! Ik beveel jou zeker aan omdat je heel goed meedenkt met een strategie op LI waarmee je bedrijven laat groeien. Zij gaf een keer aan dat ze mij als de nieuwe Gary V ziet in mijn vakgebied. Eerst zag ik dat als grap maar inmiddels motiveert zo een uitspraak mij wel, omdat ik inderdaad ook enorm veel waarde wil delen. Als iemand LI wil inzetten voor meer leads en klanten dan moet je bij Anoek zijn! Dankjewel voor alles!

Lorenzo Karg

Fitstation

Linkedin heb ik al een hele tijd maar ik was er eigenlijk niet heel actief. Nog niet zo lang geleden ben ik fulltime eigen ondernemer geworden en het opbouwen van de business heeft even wat tijd nodig. Ik zet daarbij de nodige social kanalen in maar linekdin liet ik nog een beetje links liggen. Vooral omdat ik dacht horen yoga en massages hier nu wel echt thuis. Een aantal keer zag ik Anoek langskomen en heb toen besloten in januari het knallend 2021 bij haar te gaan volgen. Heel blij met haar kennis en begeleiding. Ik wilde graag meer kennis hoe ik linkedin beter in kan zetten en zo mijn bereik kan vergroten, en het is zonde met een groot netwerk op linkedin dit te laten liggen. Anoek is een fijn persoon om mee te werken en geeft goede begeleiding en tips. Ik heb weer veel geleerd en al mooie aanpassingen gedaan. Het is fijn om met haar samen te werken en vind het alweer jammer dat het programma bijna ten einde loopt. Dank voor al je mooie tips! Voor iedereen die linkedin gebruikt en wel wat extra kennis kan gebruiken kan ik Anoek zeker aanbevelen. Mijn linkedin heeft een mooie boost gekregen en gaat nog hoop ik meer vruchten afwerpen.

Leontine Denisse

The Flower of Life

Eind juli 2020 had ik een LinkedIn VIP sessie met Anoek. Ik vond mijn LinkedIn profiel te statisch en verouderd. Met een uitbreiding van mijn netwerk in zicht, realiseerde ik me dat ‘onderhoud’ aan mijn LinkedIn profiel geen kwaad kon. Maar onzeker over de juiste schrijfwijze, aanpak en handige trucs die ik nog niet ontdekt had, plande ik mijn afspraak met Anoek. Tijdens de VIP sessie zette Anoek mij aan het denken. Door kritische vragen te stellen en mogelijkheden te bespreken aan de hand van voorbeelden, kwamen we tot mooie inzichten ten aanzien van mijn profiel. wie ben ik en wat wil ik met mijn netwerk delen. 

De mooie balans tussen gezelligheid en kennis en kunde van Anoek waren voor mij een goede basis om te werken aan de kern van mijn profilering. De gortdroge opsommingen vertaalden zich naar mijn carrière-verhaal. Tijdens de sessie schakelden we van pragmatisch en snel naar ‘parkeren’ om wat langer over na te denken. Zonder enige vorm van zweverigheid was het een zeer geslaagde middag voor mij om weer eens te realiseren welke kwaliteiten ik kan bieden aan mijn netwerk.Ik kan de VIPsessie aanbevelen, omdat je in alle rust samen met Anoek werkt aan een goede profilering en daar heeft iedereen recht op. 

Tanja Poesse

Amsterdam UMC

Anoek heeft een training verzorgd voor alle partners van Xecutive en ons met haar kennis een goed beeld gegeven over het gebruik van LinkedIn. Anoek gaf ons niet alleen allerhande tips voor commercieel gebruik van LinkedIn, maar vooral ook het gebruik van LinkedIn voor doeleinden die minder commercieel zijn. De training was maatwerk en vond op ons verzoek intern plaats. Anoek is een kenner een heeft ons weer een stap verder gebracht in het gebruik van LinkedIn.

Dick Zweistra

Xecutive

Ik vond het Online LinkedIn Programma prettig om te volgen, want op deze manier heb ik geleerd hoe LinkedIn werkt. Het belangrijkste dat ik uit de video’s van Anoek heb geleerd is hoe mijn persoonlijke pagina eruit moet zien. Daarnaast vond ik het handig om te leren wat voor soort content ik kan plaatsen. Anoek heeft ervoor gezorgd dat ik nu weet hoe ik LinkedIn kan inzetten voor mijn bedrijf.

Taina Blokzijl

The Cookware Company

Na een volle ochtend met Anoek naar mijn LinkedIn account kijken weet ik zoveel beter hoe ik echt op kan vallen op LinkedIn. Anoek is super leuk om mee te werken, ze denkt met je mee en je krijgt zeker heel veel inspiratie van haar tips! Dank je wel Anoek!

Stéphanie de Geus

Story Sparks

Ik heb Anoek leren kennen als iemand met een frisse en luchtige aanpak. Praktisch ingesteld en daadkrachtig. Daarom heb ik haar LinkedIn traject Knallend de Lente in gevolgd. Door haar advies en kennis heb ik nu niet alleen een aansprekend LinkedIn-profiel, ook werk ik gestructureerd en met meer focus aan het inplannen van de posts. Een investering in professionaliteit en efficiënter werken.

Maureen Koppendraaier-Waanders

Maureen Waanders Coaching & Training

Om meer uit de linkedin profielen van mijn collega’s, onze klanten en mijzelf te halen heb ik een VIP-dag gevolgd bij Anoek. Tijdens deze sessie heb ik veel tips gekregen en zijn we direct aan de slag gegaan met het profiel. Deze hebben we aangevuld en aangepast zodat het er professioneel uit ziet. Voor de sessie vond ik het erg lastig om te bepalen wat voor berichten we op Linkedin kunnen plaatsen. Samen met Anoek hebben we heel veel onderwerpen uitgewerkt waardoor we nu een hele tijd vooruit kunnen.

De VIP sessie is zeker een aanrader voor iedereen die meer wil doen met Linkedin, maar niet zo goed weet hoe ze dat het beste kunnen aanpakken.

Manon Hofman

Problicity

Om mijn LinkedIn profiel meer up-to-date te brengen heb ik het Top of Mind traject van Anoek gevolgd. Het Online Programma had een duidelijke opbouw van de lessen, echt een logische volgorde en makkelijk toe te passen waardoor mijn profiel weer helemaal bij de tijd was. De VIP call met Anoek was heel fijn en nuttig en heb daar goede tips gekregen specifiek voor mijn profiel. En het enthousiasme van Anoek werkt heel aanstekelijk. Dank je wel Anoek!

Hester Weenink

Trafficall

Ik ben blij dat ik dit jaar bij Anoek begonnen ben met het traject Knallend 2021. Ik deed erg weinig met LinkedIn en dacht dat mijn profiel wel oké was. Daarnaast vond ik het lastig om mezelf en mijn werk te laten zien en te bedenken wat ik zou moeten posten en hoe vaak. De online sessies met Anoek heb ik als erg prettig en persoonlijk ervaren. Ze heeft echt interesse in jou als persoon en je bedrijf. Ook de aanpak vond ik fijn. Eerst je profiel op orde brengen en daarna samen brainstormen over onderwerpen voor de posts. Dan kom je er achter dat je eigenlijk zoveel te vertellen en te delen hebt en dat het nog leuk is ook! Door het traject Knallend 2021 heb ik genoeg tools in handen om met plezier en meer zelfvertrouwen verder te gaan met LinkedIn. Dank je wel Anoek!!!!

Manja Buitink

Studio-SIS

Ik raad de VIP dag van Anoek aan aan ondernemers die advies willen over en direct aan de slag willen met hun LinkedIn strategie, en niet urenlang zelf het wiel willen uitvinden. Ik vond het heel prettig om samen met Anoek mijn profiel door te nemen, bepaalde zaken gelijk aan te passen en aan te vullen met o.a. meer klantgerichte teksten en media. Daarnaast denkt ze heel goed mee in welke content ik het beste kan plaatsen en heb je aan het einde van de sessie en contentkalender waarmee je komende periode aan de slag kunt. Lekker praktisch dus. Daarnaast is Anoek een heel erg fijn en warm mens. Ook niet onbelangrijk. 

Jody Hoogendoorn

Pinacademie

Onlangs kreeg ik een review van mijn LinkedIn profiel. Je kunt voorstellen hoe trots ik was om deze feedback te horen: “het is meteen heel duidelijk wat je doet en wie je specifiek helpt. En heel slim dat je de kopafbeelding hebt voorzien van tekst die aanzet tot actie”. Dit is voor de bevestiging dat het “Knallend 2021 traject” van Anoek voor mij erg waardevol is geweest. Dankzij dit traject is niet alleen mij LinkedIn pagina op orde, maar is er ook verder gekeken naar mijn website. Nu post ik regelmatig en ga starten met bloggen, en zit ik nu lekker in een ritme van content delen. Anoek kijkt en denkt echt met je mee hoe jouw werksituatie tot recht komt op je LinkedIn. De aanvullende Q&A groepssessies waren ook leuk, waarbij je weer ziet waar anderen mee bezig zijn. Ik kan een traject of sessie met Anoek van harte aanraden!

Bente Diemer

Bent-e

​​Ik ben nu een klein tijdje ondernemen en werd in verschillende coachingstrajecten aangespoord om online zichtbaar te zijn. Ik kan je vertellen: dat is enorm buiten mijn comfortzone! Maar met wat doorzettingsvermogen lukt het me om ermee aan de slag te gaan. Facebook, Instagram dat kreeg ik zelf wel voor elkaar, maar er zijn andere social media die meer buiten mijn gezichtsveld liggen en misschien ook nog wel meer buiten mijn comfortzone. LinkedIn is daar een voorbeeld van. In de LinkedIn training van Anoek ben ik daar ontzettend mee geholpen. Niet alleen doordat Anoek heel duidelijk uitlegt wat wel en vooral NIET werkt op LinkedIn, maar ze gaat zelfs een stapje verder. Namelijk: Ze denkt ook mee over de soort content die je kunt plaatsen en coacht je om buiten die comfortzone te gaan. Dat maakte deze LinkedIn training voor mij inspirerend en fun. Fijn om hierbij met Anoek samen te mogen werken!

Nieske Schimmel-Nijhof

TechNies

Ik heb een VIP-training bij Anoek gevolgd, omdat ik heel weinig ervaring heb met LinkedIn en ik dit voor mijn nieuwe bedrijf Expatmom goed moet gaan inzetten. 

Ik heb met haar gewerkt aan mijn LinkedIn profiel en heb samen met Anoek een bedrijfspagina aangemaakt. Alle tips heb ik goed kunnen implementeren. Het is heel prettig om met Anoek te werken en ze heeft me een duidelijk beeld gegeven van hoe te werken met LinkedIn. Bedankt voor al je hulp en duidelijke instructies!

Renske de Gee-van der Vlugt

Autimom academy

Een paar weken geleden heb ik een masterclass gevolgd van Anoek “On top of Mind”.  Een hele waardevolle masterclass waarin ik allerlei tips heb ontvangen over hoe mijzelf kan onderscheiden op LinkedIn. De essentie zat voor mij in een aantal punten; ga het gesprek aan met mensen, ook online, durf authentiek te zijn en blijf zichtbaar. zorg dat je ‘top of mind’ blijft bij je connecties door regelmatig wat van jezelf te laten zien, vanuit je expert status maar ook persoonlijk. Maar bovenal, komt in actie maar keep it simple!

De interactie met Anoek tijdens deze masterclass was heel prettig. Ze had veel aandacht voor de vragen de werden gesteld en we werden ook uitgenodigd vragen te stellen. 

Kortom, een fijne en waardevolle masterclass!

Monique van Leijsen

Bureau Factor Werkgeluk

Ik wilde graag iets meer doen met LinkedIn maar had geen idee hoe en wat. Toen ik Anoek voor het eerst sprak had ik gelijk een klik. Ik wilde graag leren hoe ik op een natuurlijke wijze meer verbinding met mijn connecties kon maken. Echt het gesprek aangaan, persoonlijker, opvolgen, mijn masterclass onder de aandacht kon brengen, dat soort dingen. Anoek leerde mij hoe je dat doet, hoe LinkedIn beter voor mij kan werken en hoe dat op een leuke manier kan voor mij maar zeker ook voor mijn connecties. Anoek leert het je in kleine stappen op een relaxte manier, weet precies waar ik sta en heeft altijd antwoord op mijn vragen. Ik vind het superfijn om met haar samen te werken en zou het iedereen aanraden.

Barbara Kuipers

Werk zoals jij wil

Anoek heeft me geholpen mijn LinkedIn pagina te ontwarren. Ik had het erg laten versloffen en zag er tegenop om er mee te beginnen. Maar dat viel reuze mee, Anoek nam de mogelijkheden en de te nemen beslissingen stap voor stap met me door en ik nam de tijd om het uit te werken. Maar toen de helderheid van de pagina toenam, nam mijn werkdrift toe en was het eigenlijk vrij snel gereed. Ik weet nu veel beter hoe ik Linkedin kan inzetten, wat het voor me kan doen en wat ik voor anderen via dit platform kan doen. Mijn profiel zegt vooralsnog genoeg, een eigen website vond ik opeens niet meer zo nodig. Anoek heb ik niet alleen als LinkedIn expert ervaren maar ook als een businesscoach omdat ze je door middel van heldere vragen opnieuw naar je loopbaan laat kijken.

Esther Didden

Afgelopen maand heb ik Anoek ontmoet op een digitaal ondernemersplatform rondom gemeenschappelijke gebruikte software (Huddle) waarna ik het stappenplan voor LinkedIn van Anoek gevolgd heb. Heel leuk om eens op deze manier met LinkedIn aan de slag te gaan. Anoek geeft veel praktische tips die ik meteen heb kunnen toepassen. Bijvoorbeeld hoe zet je jouw profiel openbaar, hoe pas je de URL van je pagina aan, waar kun je een kopregel voor gebruiken en wat is handig hierin. Ik werd er heel enthousiast van!

Maartje Spit

Spico e-ducatie

In februari 2019 heb ik samen met mijn collega’s van Mistral Advocaten een training van Anoek gekregen. Anoek kwam bij ons op kantoor, ideaal! Ze heeft praktische tips gegeven, welke wij direct konden toepassen. Je kan vast van alles lezen op het internet, maar op het moment dat er iemand face-to-face uitleg geeft en je helpt, merk je direct dat dit veel praktischer is.

Stephanie Verkerk

Mistral Advocaten

Ik vond de online LinkedIn workshop echt heel leuk en inspirerend. Anoek is zelf heel toegankelijk en persoonlijk, dus de boodschap komt meteen aan om mijn profiel persoonlijker te maken, ik zit direct in die energie. Heel leuk, zo gaat dat. Ik ben meteen aan de slag gegaan met schrijven. Ik had nooit zin om bezig te zijn met LinkedIn als coach, maar heb er nu voor het eerst zin in gekregen en heb nu zoveel verhalen in mijn hoofd die ik wil gaan delen!

Sasja Rentink

Coachingspraktijk Sasja Rentink

Ik heb Anoek leren kennen via een Mastermind groep en daar viel me haar enorme energie meteen al op. Ze is zo gedreven in wat ze doet. Dit merkte ik ook bij de Masterclass die ze gaf waarbij ze waardevolle tips gaf over Linkedin. Ik heb wel vaker webinars gevolgd over Linkedin maar nooit was het zo interactief en vol energie. Na onze Linkedin call ben ik erg enthousiast geworden en snap ik waarom Linkedin zo belangrijk is! Met haar tips en feedback kan ik meteen aan de slag om te rocken op Linkedin! 

Renske de Haas - de Wijk

Lemontwist jewellery & mind

Met een goed netwerk en sterke off-line sales capaciteiten mis je toch veel opportunities in deze tijd. Ik heb niet veel met social media dus had ik hulp nodig. En die heb ik gekregen, van Anoek.

Zij heeft mij laten ontdekken dat er enorm veel verborgen en onbenutte waarde in linkedIn zit. LinkedIn is eigenlijk een verborgen goudmijn waar de aders snel aan te boren zijn.

Anoek heeft mij een betere sales en accountmanager gemaakt door:
1. De waarde van linkedIn te ontsluiten
2. Mij 2 wekelijks steeds scherp en gedisciplineerd te houden (nodig want sales is van nature lui)
3. Zelfs lol gekregen in het werken met LinkedIn en dat had ik nooit verwacht

Als je snel je commerciële slagkracht wil upgraden, doe het met Anoek!

Olaf Stuger

PrioCura Bedrijfspsychiaters

Ik maakte eigenlijk voor het eerst kennis met Anoek via de masterclasses van Boost Your Interior Business in september. Ze deed hier masterclass van LinkedIn en deed hierbij een aanbod voor een profielcheck. Dat leek me wel interessant, dus belde ze me een paar weken later om mijn profiel door te nemen. Uiteindelijk ben ik met haar Knallend 2021 in gegaan, waarbij we echt stap voor stap mijn LinkedIn profiel hebben geupdate en gefinetuned. Mijn achtergrond ligt in de marketingcommunicatie, maar als het ineens voor jezelf is, dan is dat ineens moeilijk. Anoek bracht het heel simpel, gaf me kapstokken, leerde me omdenken en gaf me ook soort van structuur. Ik weet nu beter waarover ik kan schrijven, welke rode draad belangrijk is, maar ook hoe af te wisselen in het soort berichten. Het is uiteraard trial by error. Ik ben heel blij dat ik Anoek heb leren kennen. Anoek is ook een heel fijn persoon. Het is altijd wel gezellig als we elkaar spreken en ze kijkt ook niet op 5 minuten, als dat een keer zo uitkomt. Ze heeft me echt het inzicht gegeven dat ik nodig had voor meer zichtbaarheid op LinkedIn. 

Mascha Langevoort

Studio M74

Sinds ik dit jaar meer met LinkedIn bezig ben, heb ik Anoek leren kennen via een webinar, en volg haar sindsdien. Deze week heb ik voor de tweede keer Anoek’s LinkedIn Masterclass Top of Mind gevolgd, die ik als erg waardevol beschouw. Anoek neemt de tijd om de deelnemers zich kort te laten voorstellen, en noteert de vragen die ze na afloop beantwoord. Ze neemt echt de tijd en stopt pas als iedereen een antwoord heeft gehad. 

Door je in een vlot tempo door de materie heen te werken, met veel voorbeelden uit de praktijk, was het goed te volgen en zag ik ook gelijk toepassingen voor mijn situatie. Ik heb meteen een gratis strategiecall gepland om er toch nog wat dieper op in te gaan. Mijn grootste inzichten waren om te verbinden met mensen die ook niet jouw doelgroep is en om vooral jezelf te laten zien, en zo top of mind te worden!

Bente Diemer

Bent-e

Anoek praat niet alleen snel (dat is wat ze overigens ook – snel – over zichzelf zegt), ze zet je in een uurtje met een online sessie ook snel aan het denken. Dankzij Anoek begreep ik dat er veel meer uit LinkedIn te halen valt dan ik wist. Vooral dat het erg belangrijk is om te laten zien wie je bent. Mensen doen immers zaken met mensen. Anoek is een fijn mens. Dus reken maar uit welk type zaken je met haar kunt doen.

Erik Vos

Vitalis Woonzorg Groep

De Masterclass van Anoek Schippers, “Top of mind op LinkedIn ” was zeer leerzaam voor mij. Ik merkte dat ik al langere tijd aanliep tegen de vraag, hoe word je zichtbaar op LinkedIn en wat is handig om dit te bereiken. Deze Masterclass heeft daar goed bij geholpen. Een echte aanrader voor mensen die meer uit LinkedIn willen halen en professionele begeleiding daarvoor zoeken.

Elke Gersen

Image-Coaching

Met de Interieur Professionals Plaza dagen heb ik de masterclass van Anoek gevolgd, zeer inspirerend! Veel tips gekregen voor mijn eigen Linked-in profiel en ben er meteen mee aan de slag gegaan. Één van de tips was “maak je account persoonlijker”. Nadat ik een persoonlijke post met foto had geplaatst kreeg ik heel veel leuke reactie en na een paar weken zelfs al een opdracht. Blij dus met de tips van Anoek en met het snelle resultaat.

Kim van Spaandonk

Studio K2K

Wil je handig worden met LinkedIn en zonder schroom kennis en ervaring delen via LinkedIn? Anoek Schippers neemt je op een deskundige en prettige manier bij de hand. Met een mooie online cursus en betrokken persoonlijke ondersteuning.

Marijke Spanjersberg

Spanjersberg Organisatieadvies

Ha Anoek, dankjewel voor de verfrissende en (ook nog eens gratis) Masterclass! Je bent een prettig mens om naar te luisteren. Fijne inzichten van je gekregen, vooral ook dat het belangrijk is om zelf ook vaker posts van anderen te liken. En ok… ik moet zelf gaan posten… check!! Wordt vervolgd! Ik houd je in de gaten! Anoek, je bent een aanrader!!

Mascha van Wermeskerken

Dentiness

Wel leuk om met je te delen. Sinds jouw LinkedIn call ben ik meer actief en bewuster in het delen van content in mijn posts. Voor het eerst heb ik ervaren hoe uit een like op een post, van iemand die ik niet kende, een betaalde cliënt uitgekomen is. Mooi he? Dankjewel Anoek voor je waardevolle input, heb er veel aan gehad!

Jessica Versluijs

Inside Wisdom

Bij Anoek heb ik een ‘VIP-training’ gedaan. Een aanrader voor iedereen die zijn/haar LinkedIn profiel eens goed wil opknappen Zij kent alle geheimen van LinkedIn en geeft je – helemaal gefocust op jouw professionele profiel en dus echt op maat – waardevolle tips & tricks. Persoonlijke aandacht in een kleine, prettige setting. Zij zorgt ervoor dat je een aantal dingen waarvan je al lange tijd dacht ‘ik zou dat eigenlijk eens moeten aanpassen’ ook meteen DOET. En je profiel wordt beter dan een website 😉 Thanks Anoek!

Jurgen Hell

AethiQs

Ben je (nog) niet zo actief op LinkedIn of is er een drempel die je tegenhoudt? Wil je meer zichtbaar zijn of nieuwe vaardigheden leren dan beveel ik je Anoek Schippers aan. Ik heb zelf met plezier haar online Masterclass gevolgd. Anoek is toegankelijk, to the point, actief, enthousiast en wil verbinden. Ze heeft zich gespecialiseerd in een vakgebied dat volledig bij haar past en heeft daarbij een goede balans gevonden tussen werk en privé. Door haar passie, inspiratie, oprechte interesse in de ander en door actief gebruik te maken van haar netwerk is zij voor mij dé LinkedIn specialist.

Yvonne Van Gestel

Yvonne van Gestel Creatieve Concepten & Coaching

Via Charlotte van het Wout, ben ik je website gaan bekijken. Ik heb me meteen opgegeven voor de online cursus, want ik was niet actief op LinkedIn, maar dat kwam ook omdat ik er niet veel van begreep en het stond al lang op mijn lijstje. Het is fijn dat de lessen kort zijn waardoor je er snel doorheen gaat en gemotiveerd blijft. Ik heb echt heel veel van je geleerd en superblij dat ik dit gedaan heb. En ik wil je heel graag bedanken voor het 1 op 1 gesprek waar je echt ruim de tijd voor nam en me hielp bij mijn vragen en super goeie tips hebt gegeven.

Rijkje Vermeulen

Rijkje Vermeulen Jewelry Designer

Gisteren had ik een heel waardevol gesprek met Anoek van ruim een uur. Zit nu ruim een maand in het Top op Mind traject, haar online Linkedin programma. Was heel fijn om haar modules te volgen. Alles gaat lekker stap voor stap, heel duidelijk allemaal. Anoek heeft een prettige stem en natuurlijke vriendelijkheid. Ze hielp me met het scherm erbij en gaf veel goeie tips. Ik kon alles gelijk aanpassen. Vooral het aanpassen van de omslagfoto (met teksten erin) en de info over mij zijn verbeterd. Ik vond het lastig hoe ik meer richting mijn doelgroep kon communiceren en daar had zo ook nog een paar super tips voor. Heel praktisch allemaal dus bedankt Anoek en tot vrijdag weer in de groepscall! 

Nel Schippers

Djembe AGOGO

Afgelopen week een 1 op 1 inspiratiesessie met Anoek gehad. Meer zichtbaarheid op linkedin, profiel aanpassen en nog een aantal goede tips. Dank je wel Anoek ik vond het zeer waardevol.

Ingrid Tesselaar van Selm

Restaurant INGER

Anoek heeft deze week in haar LI training een aantal nuttige tips gegeven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Tips die leiden tot een nog professioneler profiel en daarmee grotere zichtbaarheid. Top! 

Frans de Vos

HighQ

De combi tussen de online training en het VIP-gesprek met Anoek is een super combinatie. Ik heb elke dag een onderdeel van mijn LinkedIn profiel gewijzigd en zo ontstond langzaamaan weer een up-to-date beeld waarin ik geïnteresseerden laat zien wat ik te bieden heb. Het geplande gesprek met Anoek was een goede stok achter de deur. En tijdens het gesprek kreeg ik weer allemaal goede ideeën en inspiratie, super fijn! Anoek, heel erg bedankt voor je support, je tips en je programma. Echt een aanrader!

Wietske Westra

Studio Tekenkracht

Anoek heeft mij in de inspiratiesessie goed geholpen met goede tips en advies om mijn LinkedIn profiel veel gerichter op wat ik wil delen met de wereld te maken. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik weer een iets andere kijk op mijn profiel heb gekregen waarmee ik aan de slag kan. Dank je wel Anoek!

Nynke Visser

Seats2meet.com

Ik heb bij Anoek de LinkedIn inspiratiesessie gevolgd. Dit waren voor mij 20 waardevolle minuten. Als nieuweling op LinkedIn zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Anoek heeft me geholpen met de basis van LinkedIn, maar vooral met het aantrekkelijk maken van mijn LinkedIn pagina. Nadat ik samen met Anoek de verbeterpunten had besproken, kon ik zelf gelijk aan de slag.

Ruth de Bruijn

Guided by Ruth

In mijn huidige functie is het noodzakelijk om actief te zijn op LinkedIn, daarom heb ik bij Anoek de inspiratiesessie gevolgd voor LinkedIn. Tijdens de inspiratiesessie direct al veel bruikbare tips mogen ontvangen, om nog zichtbaarder te zijn op LinkedIn en hoe dat ik mijn profiel beter kan invullen/ opmaken! Kan het iedereen adviseren, je kunt er direct mee aan de slag! Wellicht dat ik mij ook nog ga aanmelden voor de VIP training! Dank Anoek! 

Yvonne Gijbels

YG Virtual Support

Het LinkedIn stappenplan van Anoek, dat je gratis binnenkrijgt, is heel helder om door te lopen. Vervolgens heeft Anoek me nog wat extra tips gegeven. Dat stel ik erg op prijs. Op die manier is het fijn ‘zaken doen’ met elkaar. De wereld wordt een stukje mooier als we onze kennis met elkaar willen delen!

Hyacinthe van Emst

TeamReisLeider

Ik vond de LinkedIn training van Anoek nuttig want op deze manier was ik echt een dag proactief met LinkedIn bezig. Laptop mee en gelijk aan de slag! Meestal doe je een cursus/training en werk je het niet meteen uit en komt het op een to do lijstje te staan. Het mooie van de training was dat je het meteen kan toepassen. Ik raad de training van Anoek dan ook zeker aan! Gewoon een dag gericht bezig zijn met LinkedIn zonder afleidingen. 

Susanne Blijleven-Bos

Susanne Bos Administratie & Winstadvies

    Ik raad de LinkedIn Training van Anoek zeker aan. Anoek maakt de stof eenvoudig, levendig en geeft een e-boek weg waardoor je, op je gemak, je eigen profiel kan nabewerken. Dat het een leuke training was is mede te danken aan haar vlotte persoonlijkheid en haar humor. Dat was plezierig leren!

    Stephanie de Witte

    Bloeiing

    Ik heb bij Anoek een LinkedIn training gekregen. Het is zeker een aanrader waard. 👍 Handige tools, begrijpbare uitleg en veel bruikbare tips! Dit alles door Anoek uitgelegd met veel enthousiasme en humor! 😁

    Natasja Kastelein Stouthart

    Dortland en Van Beem

    De LinkedIn training die ik bij Anoek heb gevolgd vond ik interessant. Anoek presenteert goed, praat duidelijk en heeft aandacht voor iedereen. Soms ging het me wat te snel en had ik wat meer de diepte in willen gaan, maar dit lag denk ik aan de tijd. De kleine pauzes waren fijn en daardoor had je wat tijd om iets op te schrijven of om er over na te denken. Praktische voorbeelden spreken aan en die had Anoek ook. Zeker leuk omdat dat voorbeelden waren van de linkedinpagina’s van degenen die de training volgden.

    Ine van Leeuwen

    ien! grafische vormgeving

    Vorige week heb ik een LinkedIn training van Anoek gevolgd. Het was goed voor mij om weer een update te krijgen van de zaken die waren weggezakt, maar ik heb ook weer een aantal nieuwe dingen geleerd. Daar behoorde o.a. de omschrijvingen van je functie en capaciteiten bij – de zgn. zoeksleutels – die je kan gebruiken om zelf te zoeken naar potentiële klanten, maar die ook gebruikt worden om snel te worden gevonden door je doelgroep. Ook het regelmatig “posten” van artikelen werd besproken. Anoek heeft met ons het hele proces, van het optimaliseren van je eigen profiel, tot de mogelijkheid om makkelijk te connecten met je QR code, op een uiterst plezierige wijze uitgelegd. Anoek heeft een bijzonder prettige stem en leidt je met veel humor door het hele proces. Ik kan Anoek dan ook van harte aanbevelen!

    Fred Blaas

    Fred Blaas Fotografie en Consultancy

    Ik kan de LinkedIn-training van Anoek warm aanbevelen. Ze is zeer deskundig en deelt in een vlot tempo veel informatie en tips met je in een prettige sfeer. Hoewel ik dacht dat mijn profiel best wel op orde was, zorgde Anoek ervoor dat ik gelijk aan de slag kon om mijn pagina te verbeteren. Ik ben heel blij dat ik de training heb gevolgd en heb er ook nog een aantal interessante contacten aan overgehouden!

    Annerieke de Jonge

    MotivAn

    Een Linkedin training van Anoek is een aanrader! Een professionele training, op een toplocatie, goed voorbereid met actuele voorbeelden van de profielen van deelnemers. We kregen veel tips van Anoek die a la minute toegepast konden worden. Ik ben al jaren met een profiel zichtbaar op Linkedin. Tijdens de training kwam ik er achter dat ik nog steeds vanuit een online CV gedachten LinkedIn inzet terwijl ik als ondernemer met wat aanpassingen in mijn profiel veel meer mijn doelgroep kan bereiken en aanspreken. Een waardevolle aanvulling vond ik aansluitend de netwerklunch. Heerlijke lunch met volop gelegenheid om te netwerken met alle andere deelnemers.

    Claudia Laarhuis

    Jij op Scherp

      Ik vond de LinkedIn training van Anoek nuttig want ook al dacht ik best iets van LinkedIn te weten heb ik leuke tips gekregen. De belangrijkste les die ik van Anoek heb geleerd is dat je de kopregel zelf kunt aanpassen en hiermee meer kunt zeggen dan je functie is. Anoek is een fijne persoonlijkheid, luistert goed en traint op een hele prettige, niet belerende manier. 

      Nicole Fazzi-Burgers

      Ametista Uitvaartbegeleiding

      Bij Anoek volgde ik een Linkedin training. Ze doet dit heel helder en het plezier waarmee ze dit doet straalt eraf. Het belangrijkste dat ik leerde is dat ik onder mijn naam een samenvatting kan zetten. Dat deze helder moet zijn, omdat dit altijd direct zichtbaar is. En de QR code vond ik toch ook wel een leuke ontdekking 🙂 Anoek heeft er voor gezorgd dat ik kritisch kijk naar mijn profiel en dat Linkedin voor mij toch wel erg nuttig is. Dat ik die beter en meer kan inzetten. Hiervoor gaf ze ook handigheidjes. Dus als je meer wil weten van Linkedin, dan raad ik haar training zeker aan!

      Debbie Boekhout

      d2be Financieel Business Coach

      Zo’n twee weken terug heb ik de LinkedIn training van Anoek gevolgd. Ik had verwacht met praktische tips thuis te komen en dat is gelukt! Zonder Anoek had ik nooit zo snel op het idee van een contentkalender gekomen en gebruik ik op al mijn social media kanalen dezelfde professionele foto. Dit zijn slechts twee tips van het A4tje dat ik volgeschreven heb voor mezelf. Wil je ook alle tips en tricks kennen? Volg een training of neem contact met haar op, écht een aanrader!

      Shane Kloosterman

      The Power Community Woerden

        Anoek heeft een brede kennis op het gebied van Social Media. Tijdens een training hierover heeft ze mij inzichten gegeven hoe Social Media op verschillende manieren toegepast kan worden. Voor mij is dat een waardevolle toevoeging op de kennis die ik hierover al heb. 

        Linda van Valkenhoef

        Inner Compass Coach

        Prettig samengewerkt met Anoek! Ze heeft me geholpen om goed de kern van mijn dienstverlening neer te zetten. Daarbij is het fijn om een gids en sparring partner te hebben die je snel en efficiënt door alle opties en mogelijkheden van LinkedIn loodst. Kortom aanrader!

        Thijs Buizer

        Ambit Solutions

        Vorige week heb ik een LinkedIn training van Anoek gevolgd. In circa 2,5 uur neemt Anoek je op een actieve wijze mee door (de werking van) LinkedIn. Met LinkedIn kan je meer bereiken dan je dacht! Anoek geeft praktische tips om je bereik te vergroten en de instellingen van je eigen account te optimaliseren. Samen met een leuke groep medecursisten met diverse achtergronden een goede en nuttige ervaring om voortaan meer uit LinkedIn te halen.

        Chris Boele

        Avant Accountants

          Het Online LinkedIn Programma is voor mij heel nuttig, omdat het een stok achter de deur is om mijn profiel te optimaliseren, maar ook met regelmaat te updaten. De tips die Anoek geeft via het online programma zijn echt de moeite waard!

          Sander van Nimwegen

          Anvia Bouwsupport

          Ik heb de Masterclass Top of Mind gevolgd bij Anoek. Haar tekst en tools spraken mij aan. Zij doet dit ontzettend goed, en ik ben vol inspiratie verder gegaan. Ik wilde eigenlijk niet zo met mijn kop op Linkedin, maar zij heeft mij laten inzien dat mensen zaken doen met jou, en niet met je logo. 🙂 Dank Anoek, ik kan weer verder.

          Marleen Mulder

          Burn-on Counselling

          Anoek, bedankt voor je duidelijke Masterclass Top of Mind. Heel prettig om naar te luisteren en kijken met bruikbare tips om on Top of Mind te worden/blijven in mijn doelgroep.

          Els van Veen

          TREASURE-U

          Anoek Schippers Favorieten Foto0005
          Boost jouw business-Anoek Schippers-Foto0049-vierkant
          Boost jouw business op LinkedIn-Anoek Schippers-Foto0045

          Wil jij ook samenwerken met Anoek?

           

          Stappenplan LinkedIn

          Je bent er bijna...

          Waar mogen we het stappenplan naar toe sturen?

          You have Successfully Subscribed!

          Je bent er bijna...

          Waar mag ik de bevestiging van je inschrijving naar toe sturen?

          You have Successfully Subscribed!