Directe link in je foto

NIEUW🤩: een directe link in je foto op LinkedIn! Zie je het? De nieuwe tools binnen LinkedIn blijven zich maar opvolgen dus lees snel verder:

Je kunt sinds kort dus een link in je foto (of video) toevoegen zoals ik ook heb gedaan in deze post/bijdrage van een paar weken terug.

Zie de afbeelding.

Als je op de foto bij deze post klikte, kwam je gelijk op mijn website uit.

In dit geval had ik ‘m even gelinkt naar de pagina waar je een call met mij kunt inplannen, direct in mijn agenda.

Een duidelijke CTA dus.

Jij kunt je eigen link erin zetten naar de juiste landingspagina op jouw website. Voor het aanvragen van een call bijvoorbeeld , je e-book, de pagina met alle reviews, je training, je masterclass, je diensten of wat jij maar wilt.

Ook kun je een link naar je eigen LinkedIn profiel maken, bijvoorbeeld naar een artikel dat je eerder schreef of een LinkedIn event.

Hier zie je het voorbeeld naar het live audio event dat ik op woensdag 12-9 om 12 uur samen met Mark Timo van de Interieurclub host.

Je bent welkom als je dit voor die tijd leest, ook interessant om erbij te zijn als je geen interieur professional bent. Onderwerp is mooi en je kunt gelijk zien hoe een audio event werkt.

Tip: Klik op de link in de foto en dan op de button ‘deelnemen/aanwezig’ zodat je een notificatie ontvangt net voordat de uitzending start. Je kunt het event ook toevoegen aan je agenda, ideaal.

EN wat mooi is: je kunt de tekst van de link anders maken. Zo staat er bij mij in het eerste voorbeeld: plan nu gelijk je call in. In het tweede voorbeeld staat: meld je hier aan.

Handiger en duidelijker dan alleen de hele link.

Je kunt er bijvoorbeeld ook zetten: download hier mijn stappenplan. Of: meld je aan voor de masterclass.

Wees creatief in 30 tekens 😃

De link kan je ook nog iets groter of kleiner maken op je foto of video, net wat jij mooi vindt.

Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat werken! Meestal heeft een bericht met een externe link juist minder bereik maar dat gaan we dus even testen de komende tijd. Mijn eerste post had redelijk wat views dus dat is een goed teken. Om dit nieuws met meer mensen te delen, heb ik er nu een speciale  LinkedIn nieuwsbrief over gemaakt ipv alleen de eerdere post.

Ik zou zeggen: probeer het eens uit!

Veel succes ermee 😊

LET OP: dit werkt (voorlopig) alleen nog maar op de LinkedIn app op je mobiele telefoon. Als je een foto of video uploadt zoals normaal zie je onderin een tekentje van een linkje zoals je onderaan mijn foto ziet en kan je dus je eigen link toevoegen.

Niet iedereen heeft deze optie al omdat het nu uitgerold wordt dus het kan zijn dat je nog even geduld moet hebben. Laat je me even weten of jij de optie al hebt op je mobiel? Leuk!

Ik help ondernemers en mkb-ers bij het inzetten van LinkedIn op een manier die bij hen past zodat zij meer klanten en leads uit LinkedIn halen. Dit doe ik d.m.v. incompanytrainingen en trajecten bij bedrijven, LinkedIn VIP dagen & trajecten (1 op 1) en mijn Online LinkedIn Programma.

Iedere maand geef ik een Masterclass over Top of Mind worden op LinkedIn waar je je gratis voor kunt aanmelden via deze link.

Wil je liever gelijk een inspiratiesessie met mij inplannen dan kan dat direct in mijn agenda via deze link. Leuk je binnenkort te spreken 😊

Stappenplan LinkedIn

Je bent er bijna...

Waar mogen we het stappenplan naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna...

Waar mag ik de bevestiging van je inschrijving naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!