Meldingen instellen

Yes, hoe fijn is het als je een melding krijgt wanneer iemand die je graag volgt, een nieuwe post heeft geplaatst? Zoals je waarschijnlijk wel weet, krijg je door het algoritme lang niet alle berichten te zien van je connecties dus hoe fijn is het als je niets meer mist?!

Hoe stel je het in?

Ga naar mijn profiel en dan zie je het belletje 🔔 staan (kan zowel op laptop trouwens als op mobiel).

Je ziet het belletje rechts boven in, klik erop en klaar ben je.

Nu mis je niets meer van mij:)

En natuurlijk kan je het belletje 🔔 ook aan zetten bij andere connecties van je hier op LinkedIn. Bijvoorbeeld bij jouw klanten, je leads of andere mensen waar je niets van wilt missen.

Steeds als je een mooie post voorbij ziet komen, kan je even naar het profiel van de auteur gaan en dan het belletje aan klikken.

Ik zal je het belletje laten zien bij het profiel van smartphone video expert Geertje Algera (sowieso een tip om haar te volgen).

Bij mijzelf kan ik het niet laten zien want ik krijg natuurlijk geen belletje als ik zelf iets post 😉).

 

Meldingen instellen

Als je op het belletje klikt, krijg je deze melding:

Meldingen instellen

Je ontvangt nu dus meldingen voor alle nieuwe bijdragen van persoon X.

Populair

Als je nog een keer op het belletje klikt, krijg je de melding:

tarragona strand

Je ontvangt dan alleen meldingen voor populaire bijdragen van persoon x.

Superhandig!

Wie moet dit nog meer weten?

Geef deze tip ook door aan jouw netwerk, deel deze post of geef een like of comment en vraag je netwerk om het belletje bij jou aan te zetten. Dan missen ze jouw posts niet meer.

Het kan overigens zo zijn dat je deze nieuwe functie nog niet hebt omdat het nu uitgerold wordt dus stay tuned.

NB: als je een betaalde versie hebt van Linkedin zoals Sales Navigator dan kan je al mensen daar opslaan in lijsten om zo als het ware een eigen tijdlijn te creëren van de mensen die jij echt niet wilt missen maar dit is dus een gratis optie, heel handig.

Succes!

Ps: je kunt ook een melding (belletje) krijgen als ik een nieuwe newsletter plaats. Wil je dat ook, abonneer je dan op mijn Top of Mind op LinkedIn nieuwsbrief of schrijf je in voor mijn Top of Mind nieuwsbrief (met andere content, 1 x in 2 weken in je mailbox*).

Wil je meer over mij lezen, check dan mijn LinkedIn profiel, ga naar mijn website AnoekSchippers.nl of stuur me even een dm.

Ook als je een vraag hebt, stuur me dan even een berichtje, ik help je graag!

Groetjes,

Anoek Schippers

Ik help ondernemers en mkb-ers bij het inzetten van LinkedIn op een manier die bij hen past zodat zij meer klanten en leads uit LinkedIn halen. Dit doe ik d.m.v. incompanytrainingen en trajecten bij bedrijven, LinkedIn VIP dagen & trajecten (1 op 1) en mijn Online LinkedIn Programma.

Iedere maand geef ik een Masterclass over Top of Mind worden op LinkedIn waar je je gratis voor kunt aanmelden via deze link.

Wil je liever gelijk een inspiratiesessie met mij inplannen dan kan dat direct in mijn agenda via deze link. Leuk je binnenkort te spreken 😊

* als je mijn Top of Mind mail wilt hebben, dan kun je je hier aanmelden.

Anoek Schippers
Stappenplan LinkedIn

Je bent er bijna...

Waar mogen we het stappenplan naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna...

Waar mag ik de bevestiging van je inschrijving naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!