URL aanpassen LinkedIn

Klik eens op je profiel en kijk wat er bovenin de URL staat? Zie je nog al die cijfertjes en letters achter je naam staan?
Je bent toch geen cijfer? Je hebt een naam.

Van flop naar top:  
👉Pas de URL aan en haal de cijfers en letters achter je eigen naam weg. Want waarom zou je jezelf wegcijferen? En als je het dan toch hebt aangepast, gebruik deze dan meteen onder je handtekening onder je mail. 

Dit 👆 staat onder andere in het artikel dat op de site van SharePeople Coöperatie staat. Daarin staan in totaal 5 flops/tops.

👉Vijf LinkedIn-flops die tops kunnen worden! 
‘Helaas zijn er nog steeds LinkedIn-flops. Maar gelukkig zijn die simpel om te buigen naar tops.

We mailden met LinkedIn trainer & coach Anoek Schippers en vroegen haar welke flops en tops er het meest zijn als het gaat om de invulling van je LinkedIn profiel.
Ze kon eigenlijk niet stoppen maar wij pikten er vijf voor je uit. Doe er je voordeel mee.’

Je leest het artikel hier: https://www.sharepeople.nl/linkedin-flops/

Tekst door Veronique Werz

URL aanpassen

Ik help ondernemers en mkb-ers bij het inzetten van LinkedIn op een manier die bij hen past zodat zij meer klanten en leads uit LinkedIn halen. Dit doe ik d.m.v. incompanytrainingen en trajecten bij bedrijven, LinkedIn VIP dagen & trajecten (1 op 1) en mijn Online LinkedIn Programma.

Iedere maand geef ik een Masterclass over Top of Mind worden op LinkedIn waar je je gratis voor kunt aanmelden via deze link.

Wil je liever gelijk een inspiratiesessie met mij inplannen dan kan dat direct in mijn agenda via deze link. Leuk je binnenkort te spreken 😊

Stappenplan LinkedIn

Je bent er bijna...

Waar mogen we het stappenplan naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna...

Waar mag ik de bevestiging van je inschrijving naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!