Boost jouw business op LinkedIn-Anoek Schippers-Foto0045

Boost jouw business op LinkedIn

In 10 weken top of mind bij jouw klanten met LinkedIn

 

Wil jij de ‘go-to person’ in jouw markt worden en consistent klanten aantrekken op LinkedIn op een manier die bij jou past? Zonder 24/7 online te moeten zijn. Lees dan snel verder.

Herken jij 1 of meer van deze gedachten?

  Je wilt meer omzet en klanten ‘binnen halen’ maar je bent te weinig zichtbaar op LinkedIn ook al weet je dat dit wel slim is om te doen, want iedereen zit op LinkedIn. Ook jouw klanten.

Je hebt het gevoel dat je je op LinkedIn heel anders moet voordoen dan je bent of je hebt zelfs een drempel om LinkedIn te gebruiken.

Je hebt de gedachte: ik laat kansen liggen op LinkedIn maar weet niet waar te beginnen.

✓  Je hebt geen idee wat je op LinkedIn moet posten en wanneer. Bovendien voelt LinkedIn zo zakelijk dat je er liever niet aan begint.  

Stel jezelf eens voor…

Hoe zou het zijn als jij meer leads en klanten aan kan trekken voor jouw bedrijf? Waardoor jij zoveel mogelijk mensen kunt helpen met jouw mooie bedrijf.

Wat als jij snapt hoe je die klanten en leads uit LinkedIn kan halen? Omdat je ontdekt hoe jij dit het beste kan doen zonder dat dit jou heel veel tijd en energie kost.

Hoe zou je het vinden als je meer tijd over hebt voor jezelf en de mensen om je heen? Als LinkedIn voor jou gaat werken, trek je meer leads en klanten aan en houd je tijd over.

Wat als jij je bedrijf en persoonlijkheid kan delen op een manier die bij jou past? Zodat je jouw ideale klant makkelijk kan aantrekken en je jezelf kan focussen op wat je het leukste vindt: het creëren voor en helpen van jouw klanten.

Hoe fijn zou het zijn om te doen wat je het leukste vindt als ondernemer en toch een goede boterham kunt verdienen? Doordat jij ‘top of mind’ wordt, zien leads en klanten jou vaker en komen er opdrachten uit.

Ik heb Anoek leren kennen als iemand met een frisse en luchtige aanpak. Praktisch ingesteld en daadkrachtig. Daarom heb ik haar LinkedIn traject gevolgd. Door haar advies en kennis heb ik nu niet alleen een aansprekend LinkedIn-profiel, ook werk ik gestructureerd en met meer focus aan het inplannen van de posts. Een investering in professionaliteit en efficiënter werken.

Maureen Koppendraaier - Waanders

Als je LEEFT wie je écht bent, dan straal je!
De VIP dag met Anoek was heel erg waardevol. Mijn profiel is nu een mooi en compleet visitekaartje en die eerste positieve indruk kun je maar één keer maken. Ook heb ik veel inspiratie gekregen voor het maken van waardevolle content. Mijn eerste post na deze dag kreeg gelijk heel veel reacties.

Patricia Kroot - Dreamboost

Wil jij ook ontdekken hoe je ‘Top of mind’ kunt worden en zo meer leads en klanten aantrekt?
Zodat je jouw ideale klant makkelijk kan aantrekken en zelf kan focussen op wat je het leukste vindt: het helpen van jouw klanten?

Lijkt dat je wat?

Laat LinkedIn ook voor jou werken.
De makkelijkste manier om meer leads en klanten aan te trekken, is door LinkedIn te gebruiken, uiteraard op een manier die bij jou past.
Als jij gaat begrijpen hoe LinkedIn werkt en vooral voor jou kan werken krijg je er zelfs plezier in (ja echt) door het resultaat; meer leads en klanten.

Wil jij ook ontdekken hoe je ‘Top of mind’ kunt worden
en zo meer leads en klanten aantrekt?
Zodat je jouw ideale klant makkelijk kan aantrekken en zelf kan focussen op wat je het leukste vindt: het helpen van jouw klanten?

Boost je business-Anoek Schippers-Foto0049-vierkant

Ga het gewoon doen!

‘Ga het gewoon doen’ zeg ik vaak tegen mijn klanten en soms ook tegen mezelf 🙂 maar zo makkelijk is het natuurlijk niet altijd om zelf tot actie over te gaan. Soms heb je even een stok achter de deur nodig of iemand die je er bij helpt.

Wil jij het ook niet alleen doen en wel resultaat halen?

Dan is het Boost traject echt iets voor jou. Daar help ik jou om in 10 weken ‘Top of mind’ te worden en zo meer leads en klanten aan te trekken.
Zodat jij meer tijd hebt om te doen wat je het leukste vindt: jouw eigen klanten helpen en daarnaast tijd over houden voor jezelf en de mensen om je heen.

Dit is voor ondernemers die: 

 • Weten dat ze veel meer met LinkedIn moeten doen. Iedereen zit op LinkedIn, maar wat plaats je en hoe vul je jouw profiel?
 • Meer en betere klanten & meer omzet willen halen uit LinkedIn
 • Meer interactie willen met hun (potentiële) klanten
 • Een stok achter de deur nodig hebben in de vorm van coaching om nu echt aan de slag te gaan met die LinkedIn strategie. Anders komt het er nooit van
 • Willen ontdekken hoe ze zichzelf en hun bedrijf het beste kunnen neerzetten/profileren
 • LinkedIn strategisch willen inzetten met het perfecte profiel en met bij hen passende content
Boost jouw business op Linkedin-Anoek Schippers-Foto0035-vierkant

Wat ga jij bereiken na het Boost traject? Ik help jou: 

Boost je business-Anoek Schippers-Foto0049-vierkant

  ‘Top of mind’ te worden bij jouw ideale klant via LinkedIn

  Jouw netwerk te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken

  Inzien dat zichtbaar zijn op LinkedIn leuk en eenvoudig is

  Op een persoonlijke manier klanten aan te trekken via LinkedIn 

 Meer rust te krijgen in je hectische leven als ondernemer

  Met het maken van een LinkedIn strategie passend bij jouw bedrijf.

Exclusief voor jou

Boost jouw business op LinkedIn

 • 3x een 1-op-1 online adviesgesprek van een uur met mij over je LinkedIn strategie
 • 2x een live online groepscall met de andere deelnemers voor al je vragen en uitbreiding van je netwerk
 • 2x een live online masterclass (inclusief opname) t.w.v. € 297,-. De ene Masterclass wordt gegeven door marketingexpert Christel Verbiesen over marketing en de tweede Masterclass wordt gegeven door copwritingexpert Lisette Molenaar en gaat over schrijven op LinkedIn 
 • Mailsupport voor al jouw vragen
 • Bonus: direct toegang tot het online LinkedIn Programma t.w.v. € 97,-
 • Extra bonus: live Boost middag & mooi notitieboek voor al je contentideeën.

Alleen vandaag kan je met dit traject starten t.w.v. €1.497,- voor slechts 1.297 euro excl btw. Je krijgt dus 200 euro korting!

 

Goed nieuws: dit traject is gesubsidieerd!
Werk jij in de culturele of creatieve sector? Dan kom jij in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit betekent dat je als zzp-er 1/3 vergoed krijgt. Bekijk de veelgestelde vragen onderaan deze pagina hierover.

01

Persoonlijke LinkedIn strategie

Je krijgt 3 x een 1 op 1 online adviesgesprek van één uur lang samen met mij zodat je een ijzersterke LinkedIn strategie neerzet. En daarnaast zijn er 2 groepscalls met andere deelnemers aan het traject.

02

Tussentijdse 1-op-1 BEGELEIDING

Tussen de sessies door mag je mij appen of mailen met jouw vragen.
Ik begeleid je 1-op-1 met persoonlijk advies.

03

Accountability

Ik ben je persoonlijke LinkedIn coach in dit traject. De 1 op 1 calls zijn specifiek gericht op jou en je bedrijf en samen spreken we af welke stappen jij gaat zetten om jouw bedrijf een boost te geven via LinkedIn.

Na afloop van dit traject: 

 • Heb je meer en betere klanten & meer omzet uit LinkedIn
 • Heb je meer interactie met je (potentiële) klanten
 • Weet je hoe je jezelf en je bedrijf het beste kunnen neerzetten/profileren
 • Ken je alle mogelijkheden van LinkedIn en weet je hoe je deze benut
 • Heb je stap-voor-stap jouw profiel up-to-date gemaakt
 • Zet jij LinkedIn strategisch in met de juiste contentstrategie zodat je altijd weet wat je moet posten en wanneer.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan?

Claim nu jouw ticket voor slechts 1297 euro excl. btw zodat je kan profiteren van de laagste prijs.

Wat zeggen eerdere deelnemers over Boost jouw business op LinkedIn: 

myreille-oude-kotte
Testimonial Kea Kroeks - de Raaij
Maureen Waanders
Testimonial Lisette Boevenbrink
Femke Huiberts review
Susan van Beek
Hieke Voorberg

Anoek Schippers

Ik geloof er in dat iedereen goed zichtbaar kan zijn op LinkedIn en dat het echt niet zo ingewikkeld en moeilijk is. Tijdens de VIP calls neem ik je stap voor stap mee en coach ik jou 1 op 1.

Hoe fijn is het als je profilering na de sessies gewoon staat als een huis en je weet wat je kunt doen om op een eenvoudige manier zichtbaarder te worden en zo meer klanten en omzet te krijgen? We gaan echt samen aan de slag voor meer resultaat.

Ik gun het jou ook om (meer) plezier te krijgen in LinkedIn. Het heeft mij al veel gebracht en dat gun ik jou ook. LinkedIn levert mij mooie samenwerkingen, nieuwe connecties en vooral ook nieuwe klanten op. Dat wil jij toch ook?

Claim snel deze speciale deal. Je hebt nog maar:

Dagen

:

Uren

:

Minuten

:

Seconden

om je in te schrijven voor Boost jouw business op LinkedIn.

Are you in?

Investeer in jezelf

Wanneer beginnen we?

Het traject start in de week van 16 januari 2023 maar je mag ook eerder of juist iets later starten als dat handiger is i.v.m. eventuele vakantie. Het traject duurt 10 weken en je mag de 3 calls zelf inplannen en verspreiden over 10 weken (en natuurlijk over meer weken als je op vakantie gaat). Je hebt dus ruim de tijd.

Je kunt de calls zelf in mijn agenda inplannen, na je betaling ontvang je van mij een link naar mijn agenda.

Wanneer zijn de 1 op 1 VIP calls?

De 1 op 1 VIP calls kan je zelf inplannen in mijn agenda. Je krijgt hiervoor een link toegestuurd per mail na ontvangst van je betaling.

Je kunt zelf bekijken wanneer je de 3 calls in plant in de komende 10 weken. Het fijnste werkt vaak om elke 3 weken een call te hebben maar je kunt zelf kiezen.

Tip: hoe sneller je de afspraken in plant in mijn agenda, hoe meer tijden er beschikbaar zijn waaruit jij kunt kiezen 🙂

Wat als ik tussendoor vragen heb?

Dat is het mooie aan dit traject want bij vragen tussendoor mag je me gewoon mailen of appen of je vraag in de community van de online omgeving stellen.

Ik wil natuurlijk niet dat je vast loopt dus als je vragen hebt of feedback wilt hebben, kan je die gewoon tussen de calls door sturen op werkdagen van maandag tmt donderdag en dan help ik je.

Wat is het verschil met het volledige VIP traject?

In dit traject heb je drie 1 op 1 online calls met mij van één uur. Daarnaast zijn er 2 groepscalls en 2 bonus masterclasses.

Bij het 90 dagen VIP traject hebben we samen als kick off eerst een live VIP dag (of 2 online sessies van 3 uur per keer) waar we nog meer de diepte in kunnen gaan. We lopen dan allereerst samen je hele profiel door en vullen ter plekke jouw profiel aan. Daarna (met nog eens vijf 1 op 1 calls) hebben we tijd voor al jouw VIP wensen en vragen.

Dat kan zijn het uitdenken van een contentkalender voor jouw posts voor de komende maanden, de strategie uitdenken hoe jij je netwerk zo goed mogelijk kunt uitbreiden en nog veel meer.

Dan hebben we dus veel meer tijd en meer mogelijkheden om verder te gaan.  In het 90 dagen VIP traject is alles 1 op 1 en zitten er geen groepscalls bij.

Bij dit traject is het de bedoeling dat je meer zelf aan de slag gaat met je profiel en kan ik je in het uur (3 x) dat we samen bellen verder helpen met je vragen over jouw profiel en/of strategie. Tussendoor zal ik je eventueel opdrachten geven zodat je steeds zichtbaarder wordt.En natuurlijk zijn er nog 2 groepscalls waardoor je vaak een contactmoment hebt en mij al je vragen kunt stellen en vergeet de tussentijdse feedback momenten niet.

Het ligt er dus helemaal aan waar jij zelf behoefte aan hebt en aan wat je zelf of juist samen met mij wilt doen en wat je wilt investeren.

Heb je hier nog vragen over laat het me dan gerust weten, ik denk graag met je mee! We kunnen er ook even over bellen samen.

 

 

Ik wil graag ook een VIP dag erbij, kan dat?

Ja natuurlijk kan dat, superleuk dat je all in gaat! Dan heb je naast dit traject ook nog een hele live VIP dag erbij om nog meer de diepte in te gaan.

Je kunt de VIP dag hier los bestellen voor €997 extra:
https://anoekschippers.plugandpay.nl/checkout/vip-dag

Zijn de kosten aftrekbaar?

Ja, als ondernemer kan je deze investering als kosten opgeven. De betaalde btw is aftrekbaar.

Als je nu op de button klikt, kun je gelijk met Ideal betalen.

Mag ik ook in termijnen betalen?

Ja, je mag ook in 3 termijnen betalen. Deze optie staat erbij als je gaat afrekenen.

Wanneer zijn de groepscalls?

De 2 groepscalls worden via Zoom gehouden en de data krijg je toegestuurd na je bevestiging.

Bij deze calls kun je de andere deelnemers leren kennen (dit doen we in de eerste groepscall) en al je vragen stellen.

Mocht je er niet bij kunnen zijn op die data dan krijg je de replay van de Q&A toegestuurd.

Je krijgt voor deze groepscalls nog een aparte Zoom link toegestuurd per mail.

Wat houdt de subsidie voor de culturele of creatieve sector in?

Werk jij in de culturele of creatieve sector? Dan kom jij met dit traject in aanmerking voor de subsidie Werktuig PPO. Dit betekent dat je 1/3 * vergoed krijgt!

De subsidie is perfect voor andere interieurstylistes, architecten, fotografen, videografen, prbureaus, eventpa’s, reisbureaus, auteurs, reclamebureaus, theaters, acteurs, industrieel designers, uitgeverijen en nog veel meer mensen uit de culturele of creatieve sector.

Om in aanmerking te komen, moet je zelf de subsidie aanvragen inclusief korte motivatie. Ik help je hier natuurlijk bij met tekst zodat de aanvraag je maar 10 minuten kost.

* Ben je een creatieve of culturele ondernemer en woon je in Groot Amsterdam dan krijg je zelfs (tijdelijk) 2/3 vergoed van het traject d.m.v. extra subsidie van de gemeente Amsterdam.
Hieronder vallen: Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Haarlemmermeer, Uithoorn, Ouder-Amstel en De Ronde Venen.
De aanvraag gaat via PPO en zij regelen de afhandeling met de gemeente Amsterdam.

Binnen 5 werkdagen na je aanvraag weet je of je in aanmerking komt. Bekijk de SBI-lijst om te kijken of jouw type bedrijf ertussen staat. De lijst is zeker niet uitputtend en er zijn er ook al meerdere aanvragen ingediend én goedgekeurd voor bv. interieurstylistes die aan de vorige trajecten mee deden!

Wat als ik niet zo veel tijd heb?

Waarschijnlijk heb je nooit tijd over (ik niet in elk geval 🙂 en wanneer is nu het perfecte moment? Het is altijd slim om AAN je bedrijf te werken.

Je kunt ook helemaal zelf bekijken wanneer je de 3 VIP calls in plant. Je kunt zelf de data kiezen en de calls ook om eventuele vrije dagen heen plannen.

De groepscalls en Masterclasses worden opgenomen dus kan je altijd terug kijken.

Hoe fijn is het als je deze periode gebruikt voor jouw profilering zodat je dit najaar echt helemaal klaar voor alles bent?

Ps: als je 1 a 1,5 uur per week vrijhoudt voor dit traject kom je al een heel end, echt. Sommige weken heb je geen call of masterclass maar kan je zelf aan je content werken bijvoorbeeld.

Stappenplan LinkedIn

Je bent er bijna...

Waar mogen we het stappenplan naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna...

Waar mag ik de bevestiging van je inschrijving naar toe sturen?

You have Successfully Subscribed!